Facebook Pixel Άρης: Σιγουριά από ξένο παίκτη του Άρη - "Εύκολα ή δύσκολα θα περάσουμε την Ντιναμό Κιέβου"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-05 02:14:00

Σιγουριά από ξένο παίκτη του Άρη - "Εύκολα ή δύσκολα θα περάσουμε την Ντιναμό Κιέβου"

Sportdog Team
Σιγουριά από ξένο παίκτη του Άρη - "Εύκολα ή δύσκολα θα περάσουμε την Ντιναμό Κιέβου"

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ξένος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη πρόκριση κόντρα στην ουκρανική ομάδα.

Φαμπιάνο: Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο "χρυσός" σκόρερ του Άρη κόντρα στην Αραράτ, όπου και αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στους αγώνες με την Ντιναμό Κιέβου, σημειώνοντας ότι αργά ή γρήγορα οι Κίτρινοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση.

Για το γκολ που πέτυχε, παρότι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός: «Ανεξάρτητα από τη θέση που παίζει ένας ποδοσφαιριστής, αισθάνεται όμορφα, όταν πετυχαίνει γκολ και σκοράρει, αυτό βοηθάει την ομάδα, όμως πάνω από το άτομο, πρέπει να μπαίνει η ομάδα. Το θέμα είναι να βελτιωθούμε στη συνέχεια, αυτή τη φορά ήμουν εγώ που βοήθησα να νικήσουμε και να προκριθούμε».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Εύχομαι να έχουμε τους φιλάθλους μας στη συνέχεια για τη στήριξη. Πρέπει να τονίσω κάτι σημαντικό, να έχουν οι φίλαθλοι μας υπομονή, γιατί ήρθαν καινούριοι και νέοι παίκτες στην ομάδα»

Για την Ντιναμό: «Η Ντιναμό Κιέβου είναι μια ποιοτική ομάδα, πιστεύω θα περάσουμε είτε εύκολα, είτε δύσκολα, αν και το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο πάντα».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Το πρώτο ματς θα είναι στην έδρας μας και κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους μας να έρθουν και να μας στηρίξουν. Θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα με πολλές αρετές.

Είναι δυο παιχνίδια, πιο δύσκολα αυτήν την φορά, εμείς θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ένταση και πάθος και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό των αγώνων», είπε ο Φαμπιάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρεσε σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Πορόσο πριν... πιάσει Λιμάνι - "Αντιγράφουν" ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags