Facebook Pixel Ντόουγκλας Αουγκόυστο: Δεν το βάζουν... κάτω οι άνθρωποι της Ναντ για Αουγκούστο - Έρχεται νέα πρόταση - Σιγουριά για deal
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-04 20:07:00

Δεν το βάζουν... κάτω οι άνθρωποι της Ναντ για Αουγκούστο - Έρχεται νέα πρόταση - Σιγουριά για deal

Sportdog Team
Δεν το βάζουν... κάτω οι άνθρωποι της Ναντ για Αουγκούστο - Έρχεται νέα πρόταση - Σιγουριά για deal

Ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο της γαλλικής ομάδας, έχοντας μάλιστα κάνει δύο προτάσεις που έχουν απορριφθεί, όμως είναι έτοιμη να επανέλθει πιστεύοντας ότι θα υπάρξει συμφωνία.

Ντόουγκλας Αουγκόυστο: Νέα... επεισόδια στο σήριαλ μεταξύ του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ και της Ναντ, με την L' Equipe σε δημοσίευμά της να αναφέρει ότι η γαλλική ομάδα παρά το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει απορρίψει δύο προτάσεις, με την τελευταία να είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ, είναι έτοιμη να επανέλθει.

«Η Ναντ θέλει να κλείσει το φάκελο του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος σκόραρε 4 γκολ σε 31 παιχνίδια πέρσι με τον ΠΑΟΚ. Το προφίλ του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τον προπονητή της Ναντ, Πιερ Αριστούι», αναφέρει το ρεπορτάζ ενώ μάλιστα υπογραμμίζουν ότι η υπόθεση του Ντόουγκλας Αουγκούστο αναμένεται να κλείσει και να επισημοποιηθεί προσεχώς μαζί με δύο ακόμη μεταγραφικές περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Dream Team η ΑΕΚ, ξεκινά... δυναστεία - Απόλυτο "κόλπο γκρόσο" Μελισσανίδη με Λιβάι-Πόνσε - Έρχεται top στόπερ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags