Facebook Pixel Χάιντουκ Σπλιτ: "Χαμόγελα" σε ΠΑΟΚ - Τραυματίστηκε παίκτης... κλειδί της Χάιντουκ - Τι γίνεται ενόψει των αγώνων
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-05 00:30:00

"Χαμόγελα" σε ΠΑΟΚ - Τραυματίστηκε παίκτης... κλειδί της Χάιντουκ - Τι γίνεται ενόψει των αγώνων

Sportdog Team
"Χαμόγελα" σε ΠΑΟΚ - Τραυματίστηκε παίκτης... κλειδί της Χάιντουκ - Τι γίνεται ενόψει των αγώνων

Σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα από την Κροατία μιας και καλύτερος παίκτης των παιχνιδιών που έχει δώσει μέχρι στιγμής τραυματίστηκε και δημιουργεί πρόβλημα ενόψει των αναμετρήσεων με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Χάιντουκ Σπλιτ: Την προσεχή Πέμπτη στο Σπλιτ θα γίνει το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την αντίπαλο την Χάιντουκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα κροατικά ΜΜΕ η αντίπαλος του Δικεφάλου αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πλήγμα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr ο Ρόκας Πούκστας, ο καλύτερος παίκτης μέχρι τώρα στα ματς που έχει δώσει τραυματίστηκε και θα χάσει και τα δυο ματς με τον ΠΑΟΚ!

Τον τραυματισμό του 18χρονου μεσοεπιθετικού ανακοίνωσε και η ίδια η Χάιντουκ, με την κροατική ιστοσελίδα να αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο Πούκστας θα χάσει λόγω του προβλήματος του τις επόμενες  εβδομάδες.

«Ο μέσος της Χάιντουκ, Ρόκας Πούκστας, υπέστη τραυματισμό στο γόνατο από μια άβολη κίνηση κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ριέκα. Παρά τον πόνο έπαιξε το ματς με τη Ριέκα μέχρι το τέλος και τις προηγούμενες μέρες εκανε εξετάσεις και θεραπειες και το ιατρικό τιμ της Χάιντουκ ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός  δράσης τις επόμενες εβδομάδες», αναφέρει το δελτίο Τύπου της Χάιντουκ.

Σε ότι αφορά το ρεπορτάζ της κροατικής ιστοσελίδας sportske, αναφέρει : «Ο πρώτος αγώνας της Χάιντουκ με τον ΠΑΟΚ θα γίνει στις 10 Αυγούστου στο «Πόλιουντ» με ώρα έναρξης στις 21:00 (22:00 Ελλάδας) και ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για μια εβδομάδα αργότερα στη Θεσσαλονίκη. Η Χάιντουκ ανακοίνωσε ότι ο Πούκστας θα μείνει εκτός έδρας τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να χάσει και τις δύο συναντήσεις με την ελληνική ομάδα και αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα για τον Ιβάν Λέκο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 18χρονος Αμερικανός χαφ με καταγωγή από την Λιθουανία έχει σκοράρει τόσο στο ντερμπι με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, όσο και στο δεύτερο ντέρμπι της σεζόν στην νίκη με την Ριέκα, ενώ έχει πάρει ήδη δυο φορές τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της ομάδας στις ανάλογες ψηφοφορίες, όντας στην καλύτερη ενδεκάδα του κροατικού πρωταθλήματος στην πρώτη αγωνιστική!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags