Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Αποφάσεις Γιοβάνοβιτς για Μαρσέιγ - Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟ - Τι θα κάνει με Ζέκα και Αϊτόρ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-12 10:40:00

Αποφάσεις Γιοβάνοβιτς για Μαρσέιγ - Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟ - Τι θα κάνει με Ζέκα και Αϊτόρ

Sportdog Team
Αποφάσεις Γιοβάνοβιτς για Μαρσέιγ - Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟ - Τι θα κάνει με Ζέκα και Αϊτόρ

Τα πλάνα του Σέρβου προπονητή για τη ρεβάνς με τους Γάλλους, γιατί δεν θα παίξει αμυντικά το Τριφύλλι και η επιστροφή των δύο παικτών που θα έχουν καθοριστικό ρόλο στη φετινή σεζόν

Το τέλειο παιχνίδι ή μια εμφάνιση σαν αυτή της Λεωφόρου ψάχνει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα playoffs του Champions League, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του "τριφυλλιού" μίλησε στην εκπομπή Newsroom και στον Τάσο Νικολόπουλο μεταφέροντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM και στους 94,6 τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός θα πάει να κάνει το παιχνίδι του στη Γαλλία, δεν θα είναι εύκολο ωστόσο. Αν σκοράρει θα αυξήσει τις πιθανότητες να πάρει την πρόκριση, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικός και συγκεντρωμένος. Ο Γιοβάνοβιτς ποτέ δεν θα πει να παίξει η ομάδα του πίσω και αμυντικά, δεν το έχει κάνει ποτέ και δεν θα το κάνει ούτε τώρα. Θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός», ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

«Με τον ίδιο σχηματισμό θα πάει ο Σέρβος τεχνικός, είναι πολύ ικανοποιημένος. Δεν έχει και λόγο να κάνει και αλλαγές, αφού τα πήγε καλά η ομάδα και έχει αυτοπεποίθηση», συμπλήρωσε.

Ενώ για τους Αϊτόρ-Ζέκα ανέφερε: «Ο Αϊτόρ και ο Ζέκα θα μπαίνουν σιγά-σιγά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, όσο περνάει ο καιρός είναι υπέρ τους. Μέσα από προπονήσεις, φιλικά, θα βρουν τον ρυθμό τους και σιγά-σιγά θα τους δώσει χρόνο ο Γιοβάνοβιτς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags