Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά: Έπαιζαν... δύο ημέρες για να νικήσει ο ΠΑΣ - Πρεμιέρα με "τριάρα" στην Κηφισιά και σόου Κόντε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-20 20:05:00

Έπαιζαν... δύο ημέρες για να νικήσει ο ΠΑΣ - Πρεμιέρα με "τριάρα" στην Κηφισιά και σόου Κόντε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Στο δεύτερο κομμάτι του ματς, το οποίο το Σάββατο (19/08) διεκόπη λόγω πρόβληματος σε πυλώνα του γηπέδου, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με το... δεξί στο πρωτάθλημα. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Πέδρο Κόντε με δύο γκολ.

Τι κι αν χρειάστηκε το… φως του ηλίου και δύο μέρες, ο ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε νικηφόρα τη σεζόν 2023-24, επικρατώντας με 3-0 της νεοφώτιστης Κηφισιάς.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και… χτες και σήμερα (20/08) ήταν ο Πέδρο Κόντε. Ο επιθετικός των Ηπειρωτών που έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, έδειξε την κλάση του και σημείωσε δύο γκολ στον αγώνα.

Το Σάββατο με εκτέλεση πέναλτι στο 31′ και την Κυριακή με απευθείας φάουλ στο 53′. Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 90+8′ από τον Γκάρο.

Να σημειωθεί ότι στο 82′ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Άγιαξ της Ηπείρου έμεινε με 10 παίκτες, μετά και την αποβολή του Καραχάλιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Όσον αφορά την Κηφισιά, ο αθηναϊκός σύλλογος πρέπει να βελτιώσει πολλά, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Πρωταγωνιστής ο Κόντε

Με… διαφορετικό πρόσωπο μπήκε στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού η Κηφισιά, η οποία έψαξε το γκολ της ισοφάρισης από τις πρώτες στιγμές της έναρξής του.

Μάλιστα αυτό ήρθε στο 47′, αλλά ύστερα και από την χρήση του VAR, ο διαιτητής Τζήλος αποφάσισε πως το γκολ που σκόραραν οι φιλοξενούμενοι δεν έπρεπε να μετρήσει για φάουλ στην αρχή της φάσης!

Αυτή η φάση αφύπνησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο 53′ έκανε το 2-0. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Πέδρο Κόντε σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση και έβαλε… φρένο στην ορμή των Αθηναίων.

Όπερ και εγένετο μιας και οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» τον ρυθμό και διαχειρίζονταν το υπέρ τους σκορ, χωρίς να απειλούνται.

Στο 82ο λεπτό ο Άγιαξ της Ηπείρου έμεινε με 10 παίκτες, μετά και την αποβολή του Καραχάλιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Εν τέλει το μόνο που άλλξε στο ματς ήταν ότι οι γηπεδούχοι σκόραραν και τρίτο γκολ, με την κεφαλιά του Γκάρο στο 90+8′.

Η ταυτότητα του ματς:

1η αγωνιστική Stoiximan SuperLeague, «Ζωσιμάδες»

Διαιτητές: Αθανάσιος Τζήλος,

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Στάικος, Θεόδωρος Τζιουβάρας

Κίτρινες: 55′, 82′ Καραχάλιος, 90+6′ Τσαούσης – 11’ Σάκιτς, 16’ Ιπαλίμπο, 54′ Μασούρας, 90+6′ Οζέγκοβιτς

Κόκκινη: 82′ Καραχάλιος

Σκόρερ: 31’ (πεν.), 53′ Κόντε, 90+8′ Γκάρο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43’ λ.τρ. Τσαούσης) , Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα (74′ Λιάσος), Τζίμας (83′ Γκάρο), Παμλίδης, Κόντε (83′ Ροσέρο)

Στον πάγκο έμειναν οι: Αθανασίου, Μπατίστ, Πανάγου, Μπακαδήμας, Μπαλάν

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Σάκιτς, Βαφέας, Λούμορ (89′ Ιπαλίμπο), Τσάπαν, Ιπαλίμπο (46′ Νίνης), Αντούνες (83′ Πρίτσας, 90+9′ Αντερέγκεν)), Αντερέγκεν (46′ Μπαρμπόσα), Τετέι, Οζέγκοβιτς

Στον πάγκο έμειναν οι: Αναγνωστόπουλος, Πέιος, Παπασάββας, Παρράς, Παντελίδης

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags