Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Με 4 εκατ. στον Ολυμπιακό, καλύτερος από Μπιέλ - Τεχνίτης, παίζει και στα δύο άκρα, με μακρινό σουτ" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 15:31:00

"Με 4 εκατ. στον Ολυμπιακό, καλύτερος από Μπιέλ - Τεχνίτης, παίζει και στα δύο άκρα" - Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ!

του Γιώργου Κτενά
"Με 4 εκατ. στον Ολυμπιακό, καλύτερος από Μπιέλ - Τεχνίτης, παίζει και στα δύο άκρα" - Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ!

Τον εξέτασε σοβαρά ο Λουτσέσκου, τον θέλει και ο Μαρτίνεθ! Ποιος είναι ο εξτρέμ που θέλουν να φέρουν στο Λιμάνι στο φινάλε των μεταγραφών, τα χρήματα που ζητάει η ομάδα του, η σίγουρη μεταγραφή και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός - Μπένχαμιν Γκαρέ: Με τους Πειραιώτες έχει συνδεθεί το όνομα του 23χρονου άσου, που πριν από λίγες ημέρες υπήρχε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε, τότε, ότι οι Θεσσαλονικείς πρόσφεραν 7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, με την ομάδα του να απορρίπτει την πρόταση. Προοπτική που, όπως θα δούμε στη συνέχεια, δεν πρέπει να ισχύει.

O Αργεντινός άσος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής και έχει φορέσει τις φανέλες τής Ρασίνγκ και της Ουρακάν, ενώ πήρε μεταγραφή στην Κρίλια Σοβέτοφ τον Γενάρη του 2023.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του με το ρωσικό κλαμπ λήγει το καλοκαίρι του 2026 - Αν και αποτελεί ρεπορτάζ κοινής λήψης στη Ρωσία ότι δύσκολα θα συνεχίσει στην Κρίλια, καθώς αναμένεται να πάρει μεταγραφή άμεσα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Ντανοβασίλη, που παρακολουθεί στενά το ρωσικό πρωτάθλημα, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για την περίπτωσή του.

"Τεχνίτης με καλό μακρινό σουτ - Πωλείται με 4 εκατ. - Πρόβλημα με τις μεταγραφές στη Ρωσία"

"Είναι πολύ καλός, παίζει και στα δύο άκρα, στην Κρίλια κυρίως δεξιά τον έβαζαν. Έχει πολύ καλό μακρινό σουτ, είναι τεχνήτης, λογικά θα πάρει μεταγραφή είτε σε ομάδα τού εξωτερικού είτε σε μεγαλύτερη της Ρωσίας γιατί κάνει τη διαφορά", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Ποια μπορεί να είναι η τιμή που θα ζητήσει η Κρίλια για την παραχώρησή του;

"Θεωρώ ότι με 3,5 - 4 εκατ. ευρώ θα είναι μεγάλη πώληση. Εδώ η μεγαλύτερη πώλησή της είχε φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ, πόσα να ζητήσει για τον Γκαρέ. Πάντως υπάρχει ένα θέμα με τις συναλλαγές των Ρώσων, χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθεί μια πώληση".

"Σίγουρα βασικός στον ΠΑΟΚ, όχι στον Ολυμπιακό - Θα πάει καλύτερα από Μπιέλ στο Λιμάνι"

Ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ομάδες με τις οποίες έχει συνδεθεί το όνομά του, τι θα έλεγες;

"Στον Ολυμπιακό μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα την έχει. Στον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι θα ήταν σίγουρα βασικός".

Είναι καλύτερος, για παράδειγμα, από τον Μπιέλ;

"Έτσι όπως παίζει ο Μπιέλ θεωρώ ότι πιο καλά θα πάει ο Γκαρέ αν έρθει στον Ολυμπιακό". 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορ με κλάση και τεχνική για Ολυμπιακό" - Θέλει νέο... Κοβάσεβιτς ο Κορδόν - Μεταγραφή 26. εκατ.! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags