Facebook Pixel Λουίς Πάλμα - Άρης: "4 εκατομμύρια για Πάλμα" - Προκλητικός στην προπόνηση του Άρη - Πρόταση σε Ολυμπιακό, συμφωνία με ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 17:26:00

"4 εκατομμύρια για Πάλμα" - Προκλητικός στην προπόνηση του Άρη - Πρόταση σε Ολυμπιακό, συμφωνία με ΑΕΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Κοντά σε μεταγραφή ο νεαρός άσος, πολλά χρήματα στο τράπεζι! Ποια ομάδα είναι φαβορί για να τον αποκτήσει τα επόμενα 24ωρα, τα χρήματα που περιμένει ο Καρυπίδης και τι συνέβη στις τελευταίες προπονήσεις
 

Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Πρόσωπο των ημερών είναι στους Κίτρινους ο Λουίς Πάλμα, καθώς μετά την πολύ καλά σεζόν που διένυσε πέρσι, το όνομά του έχει συνδεθεί με αποχώρηση από την ομάδα.

Το ενδιαφέρον από τη Σκωτία και τη Ρέιντζερς (όπως και από ομάδα του Βελγίου) είναι υπαρκτό και, παρότι η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Σκωτσέζοι είχαν προσφέρει μόλις 2,2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Πρόταση που, προφανώς, ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε απορρίψει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το περασμένο καλοκαίρι η Ρέιντζερς ήταν η ομάδα που είχε δώσει 2,5-3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ, άρα αυτό σημαίνει ότι έχει την επιλογή της Ελλάδας στα υπόψιν της. Παρότι ακούγεται στην πιάτσα τι μπορεί να επανέλθει με 4+ εκατ. ευρώ, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.

Κι εδώ καλό είναι να θυμίσουμε ότι ο Λουίς Πάλμα πέρσι είχε βρεθεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού - Τον είχε προτείνει ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Ο άσος από την Ονδούρα είχε έρθει από την Ντεπορτίβο Βίντα με μόλις 300.000 ευρώ (ο Άρης απέκτησε το 70% των δικαιωμάτων του) και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια αλλά και μετακινήσεις έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το ρεπορτάζ που θέλει την ΑΕΚ να έχει συμφωνήσει ήδη μαζί του και με τον Άρη (στο πλαίσιο της μεταγραφής του Χρυσόπουλου, αλλά και με αφορμή το φλερτ με τον Φαν Βέερτ που έχει ανακύψει ξανά), παρόλα αυτά όσο η συμφωνία δεν ενεργοποιείται επίσημα η μεταγραφή δεν μπορεί να προχωρήσει.

Νεότερο σενάριο βάζει στο "παιχνίδι" της απόκτησης του Πάλμα και τη Σέλτικ (το θεωρούν και σίγουρο!), ενδεικτικό του ότι το όνομά του έχει προταθεί σε ομάδες της Σκωτίας, ενω ενδιαφέρον υπάρχει και από την Αραβία. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Πάλμα προσέχει πολύ στην προπόνηση του Άρη, καθώς έχει... ενοχλήσεις - Με το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει σε μεταγραφή. 

Το sportdog απευθύνθηκε στον Αλέξανδρο Αντωνίου, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Σκωτία, για να δούμε τι ισχύει με Ρέιντζερς και Σέλτικ.

"Δίνουν εύκολα 5 εκατ. ευρώ Σέλτικ και Ρέιντζερς - Μπορεί βασικός - Καλύτερα στη Σκωτία παρά στην Ελλάδα"

"Δίνει 5 εκατ. ευρώ εύκολα η Ρέιντζερς αν θέλει κάποιον παίκτη. Προφανώς και η Σέλτικ το κάνει, έχει παραχωρήσει παίκτες και έχει μαζέψει χρήματα φετος", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Θα μπορούσε να παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα, γιατί η Σέλτικ έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, άρα θα είναι οκ ειδικά για τη Ρέιντζερς. Αλλά και η Σέλτικ έχει θέμα σε αυτή τη θέση, οπότε και αυτή ψάχνει για εξτρέμ. Μπορεί να παίξει και στη Σέλτικ και θεωρώ ότι αυτή η ομάδα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να ασχοληθεί με τον Πάλμα".

Υπάρχει και η προοπτική για την Ελλάδα στο μέλλον του

"Για την Ελλάδα είναι καλός παίκτης, αποδεδειγμένα. Αλλά δεν ξέρω ποια ομάδα μπορεί να δώσει 4-5 εκατ. ευρώ. Αλλά στη Σκωτία είναι καλύτερο το πρωτάθλημα, πιο ήσυχο το περιβάλλον, άρα ίσως προτιμότερο να πάει στη Σκωτία. Και μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό που υπάρχει εκεί".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάλασε κλεισμένη μεταγραφή ο Αλαφούζος, τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς- Συμφωνία Πάλμα με ελληνική ομάδα για 1/1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags