Facebook Pixel Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς νικητή η... μάχη στο Αγρίνιο - Ματσάρα με ακυρωμένο γκολ και πολλές φάσεις από Παναιτωλικό και ΠΑΣ (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 23:02:00

Χωρίς νικητή η... μάχη στο Αγρίνιο - Ματσάρα με ακυρωμένο γκολ και πολλές φάσεις από Παναιτωλικό και ΠΑΣ (vid)

Sportdog Team
Χωρίς νικητή η... μάχη στο Αγρίνιο - Ματσάρα με ακυρωμένο γκολ και πολλές φάσεις από Παναιτωλικό και ΠΑΣ (vid)

Με "λευκή" ισοπαλία ξεκίνησε η δεύτερη αγωνιστική της φετινής Super League μιας και Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι που ο είχαμε την ακύρωση γκολ του Γκάρι για τους Γιαννιώτες, λόγω οφσάιντ στο 65', μετά τη χρήση VAR, ενώ πριν αυτή τη φάση ένα σουτ του Καρέλη θα σταματήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια τον Τσαούση να διώχνει την μπάλα πριν περάσει ολόκληρη την γραμμή.

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα: «Λευκή» ισοπαλία σημειώθηκε στο Αγρίνιο, στην πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής της Super League. Στην πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση στο εφετινό πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε χωρίς ήττα, μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Κηφισιάς στην 1η αγωνιστική. 

Με το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα να κυλάει σε υποτονικό ρυθμό και χωρίς κάποια τελική από τις δύο ομάδες, ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές και στο 23΄ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν μετά από σέντρα του Καρέλη, ο Ντίαζ έγινε αποδέκτης μέσα στην περιοχή, απέφυγε δύο παίκτες τους ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά είδε το σουτ του να καταλήγει στον Κλέιμαν. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός απάντησε, αλλά ο Καπίνο είπε «όχι» στον Τζίνο. Στο 44΄ ο Ουρουγουανός του Παναιτωλικού ήταν και πάλι πρωταγωνιστής σε ευκαιρία των γηπεδούχων, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ είχε κατεβάσει ρολά και οι δύο ομάδες πήραν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια ισόπαλες στο 0-0. 

Στην επανάληψη και μετά το αδύναμο σουτ του Καρέλη στο 54΄, ο Έλληνας επιθετικός του Παναιτωλικού είχε στο 60΄ και δεύτερη ευκαιρία, αλλά το σουτ του αρχικά σταμάτησε στον Κλέιμαν και με δεύτερη προσπάθεια έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά οι παίκτες του ΠΑΣ απέκρουσαν στη γραμμή. Στο 64΄ και για λίγα λεπτά ο ΠΑΣ «πάγωσε» τους γηπεδούχους, αλλά το VAR είχε διαφορετική άποψη. Ο Γκάρο βρήκε δίχτυα για τους φιλοξενούμενους, αλλά τελικά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πέντρο προσπάθησε με τακουνάκι να χαρίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην ομάδα του, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθήνας)

KIΤΡΙΝΕΣ: Καρέλης - Εραμούσπε, Τζίμας, Παμλίδης

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Λιάβας (72' Μπακάκης), Ντουάρτε, Μλάντεν, Μάλης, Σίλβα (72' Ανιόρ), Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Ντίαζ (85' Σενγκέλια), Καρέλης (85' Πέντρο).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης (79' Ροσέρο), Τζίμας (90+4' Μπάλαν), Μπατίστ (58' Γκάρο).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags