ΠΑΟΚ: Τρεις ομάδες έχουν μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο. Η Λάτσιο επιθυμεί το δανεισμό του και υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, η Λάτσιο επιθυμεί την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού και είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ αλλά έχει την απαίτηση να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς.
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ σκέφτεται ξανά και ξανά την περίπτωση του καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή αλλά θέλει προαιρετική οψιόν αγοράς.
Ωστόσο, υπάρχουν φήμες ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να καταλήξει στην Τουρκία αφού Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ έχουν τα χρήματα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Ιταλών.
Πηγή: metrosport.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

