Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε τον... νέο Καμαρά ο Ολυμπιακός - Φορ και εξτρέμ, ελεύθερος από την Αραβία - "Φαβορί να υπογράψει..."!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-27 19:20:00

Βρήκε τον... νέο Καμαρά ο Ολυμπιακός - Φορ και εξτρέμ, ελεύθερος από την Αραβία - "Φαβορί να υπογράψει..."!

του Γιώργου Κτενά
Βρήκε τον... νέο Καμαρά ο Ολυμπιακός - Φορ και εξτρέμ, ελεύθερος από την Αραβία - "Φαβορί να υπογράψει..."!

Γιατί έλυσε το συμβόλαιό του η Αλ Χιλάλ και το βιογραφικό του στην Ευρώπη που ήταν εντυπωσιακό. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και η μεγάλη αντίπαλος των Πειραιωτών!

Ολυμπιακός: Το όνομα του Μούσα Μαρεγκά έχει βρεθεί στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, ως μια λύση που θα μπορούσε να δώσει στους Ερυθρόλευκους τα στοιχεία που ψάχνουν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους.

Η περίπτωσή του, βέβαια θυμίζει πολύ τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ως στιλ παιχνιδιού, δεδομένου ότι ναι μεν μπορεί να παίξει ως φουνταριστός αλλά, τυπικά, η θέση του είναι στα άκρα της επίθεσης.

Έχει πολυετή καριέρα στην Πορτογαλία, με τις φανέλες των Πόρτο, Γκιμαράες και Μαρίτιμο, αλλά το καλοκαίρι τού 2021 είχε βρεθεί στο ρόστερ τής Αλ Χιλάλ. Κι εδω μια απαραίτητη διευκρίνιση, γιατί κάπως είναι μπερδεμένη η κατάσταση με το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο: Η Αλ Χιλάλ είναι τεράστιο κλαμπ, ένας γίγαντας στο ποδόσφαιρο της Αραβίας, έχει τεράστιο πορτοφόλι, κι όποιος παίκτης υπάρχει στο ρόστερ της είναι γιατί έχει επιλεχθεί με προσοχή.

Έτσι είχε συμβεί και με τον Μ. Μαρέγκα που όμως, τώρα, έμεινε ελεύθερος και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό τής καριέρας του. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο σε αυτά τα πρωταθλήματα, προκειμένου να μας δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες.

"Θα μείνει Σαουδική Αραβία ο Μαρεγκά - Παίζει στα άκρα και όχι προωθημένος - Δεν είναι σε καλή κατάσταση"
 

Δημήτρη, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μαρεγκά.

"Θα μείνει Σαουδική Αραβία πιστεύω. Έφυγε από την Αλ Χιλάλ γιατί ήθελαν να ανοίξει θέση ξενου. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος, αλλά πέρσι δεν πήγε καλά η Χιλάλ συνολικά".

Πού τον είδες να παίζει στην Χιλάλ;

"Στα άκρα παίζει όχι τόσο προωθημένος, αλλά δε νομίζω να ισχύει το ρεπορτάζ. Πιο πολύ στην Αλ Σαμπάμπ λένε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του".

Είναι σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα;

"Δεν πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, γιατί όλη η Χιλάλ πέρσι ήταν χάλια. 5 γκολ έβαλε πέρσι στο πρωτάθλημα ενώ την πρώτη χρονιά είχε βάλει 13 γκολ".

Οπότε έφυγε για να ανοιξει θέση ξένου;

"Τις τελευταίες ημέρες έμεινε ελεύθερος, ίσως προταθηκε δεξιά και αριστερά. Όλοι οι ξένοι της Αλ Χιλάλ έφυγαν σε σχέση με πέρυσι, μόνο έναν-δύο κράτησαν. Ριζικό λίφτινγκ στη Χιλάλ και έτσι πήρε η μπάλα και αυτόν". 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από τον Ολυμπιακό μετά από 10 χρόνια - Υπογράφει Έλληνας στόπερ - Συνάντηση Μαρινάκη με εξτρέμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags