Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φουλ για μεταγραφή-έκπληξη στο λιμάνι - Με ποιον εκτοξεύει τα "φτερά" ο Κορδόν - Ψηλά στη λίστα! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-28 09:14:00

Φουλ για μεταγραφή-έκπληξη στο λιμάνι - Με ποιον εκτοξεύει τα "φτερά" ο Κορδόν - Ψηλά στη λίστα! (Vids)

Sportdog Team
Φουλ για μεταγραφή-έκπληξη στο λιμάνι - Με ποιον εκτοξεύει τα "φτερά" ο Κορδόν - Ψηλά στη λίστα! (Vids)

Οι Ερυθρόλευκοι τον έχουν ξεχωρίσει και φαίνεται πως μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ένα νέο όνομα έχει έρθει στο προσκήνιο για την θέση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες. Ο λόγος για τον Σαντιάγο Πιερότι της Κολόν Σάντα Φε, ο οποίος αποτελεί τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει ο Αντόνιο Κορδόν για το δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής των Ερυθρόλευκων.

Πρόκειται για 22χρονο Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 με την Κολόν, αλλά οι Πειραιώτες τον έχουν βάλει ψηλά στην λίστα τους, με την χρηματιστηριακή του αξία να υπολογίζεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πιερότι μετράει 10 γκολ και 3 ασίστ σε 109 ματς καριέρας, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για την περίπτωσή του φέρονται να έχουν δείξει και δύο ιταλικές ομάδες, η Μπολόνια και η Τορίνο.

Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται αποφασισμένοι να μπουν δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Πιερότι, ωστόσο αυτή η κίνηση δεν θα διαφοροποιήσει το πλάνο του Κορδόν για την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη για την επιθετική γραμμή των Πειραιωτών.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη αλλαγή Ολυμπιακού με Μαρτίνεθ - Φωνές σε Φορτούνη, όχι ξανά λάθος με Σκάρπα - 4 μεταγραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags