Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Υπογράφει μεγάλο όνομα και χωρίς Champions League o ΠΑΟ - Εντολή Αλαφούζου, τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-28 20:40:00

Υπογράφει μεγάλο όνομα και χωρίς Champions League o ΠΑΟ - Εντολή Αλαφούζου, τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
Υπογράφει μεγάλο όνομα και χωρίς Champions League o ΠΑΟ - Εντολή Αλαφούζου, τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς!

Πολύ κοντά σε μία ακόμα σημαντική κίνηση 11αδας το Τριφύλλι. Ακόμα και αν δεν μπει στους Ομίλους του Champions League, τα επόμενα 24ωρα θα φέρει στην Ελλάδα έναν πολύ καλό παίκτη που θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα και θα μπει στο αρχικό σχήμα του Σέρβου προπονητή

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της τελευταίας 10ετίας δίνει ο Παναθηναϊκός την Τρίτη το βράδυ απέναντι στην Μπράγκα, όπου καλείται να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να επιστρέψει στους Ομίλους του Champions League, που θα προσφέρουν στον σύλλογο αίγλη και πάρα πολλά εκατομμύρια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του προφανώς και ασχολούνται αποκλειστικά με το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Γιάννης Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες, «τρέχουν»« παράλληλα για να προλάβουν και να κλείσουν μία τελευταία μεγάλη μεταγραφή, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση, όπως συνέβη άλλωστε και με τις προηγούμενες των Αράο και Βιλένα.

Οι Πράσινοι και χωρίς να πανηγυρίσουν τη μεγάλη πρόκριση το βράδυ της Τρίτης, έχουν εξασφαλίσει ένα ποσό που ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ και με εντολή του Γιάννη Αλαφούζου, έχουν αποφασίσει να τα επενδύσουν ξανά στην αγορά, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θέλει να δώσει τα καλύτερα… όπλα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ώστε να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι. Να πάρει ξανά το πρωτάθλημα και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος.

Το Τριφύλλι ήδη έχει δώσει πολλά χρήματα κι έχει φτιάξει ένα ρόστερ με ποιότητα και βάθος. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια υπάρχουν δύο παίκτες για κάθε θέση, ενώ ο Γιοβάνοβιτς όχι μόνο μπορεί να καλύπτει κάθε απουσία χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, αλλά έχει τη δυνατότητα να φέρνει παίκτες από τον πάγκο και να αλλάζει τη ροή του ματς. Ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά οι Πράσινοι έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, σε όλες τις ελληνικές ομάδες.

Ωστόσο, Παπαδημητρίου, Αλαφούζος και φυσικά Γιοβάνοβιτς συμφώνησαν για ένα τελευταίο… μπαμ. Και αυτό θα αφορά παίκτη που αγωνίζεται από τη μεσαία γραμμή μπροστά και ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα ως ελεύθερος με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο θα ξεπερνάει το εκατομμύριο. Πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, που «δουλεύεται» εδώ και καιρό και ο οποίος θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού και όχι απλά για να κάτσει στον πάγκο!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λύνει το συμβόλαιό του και αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό" - Ποιος άσος κουνάει μαντήλι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags