Σάμου Καστιγιέχο: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ είναι ο Ισπανός εξτρέμ, όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τα Μέσα της Ιβηρικής και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Superdeporte αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται στην Βαλένθια  αλλά παρότι το γνωρίζει από τις αρχές του καλοκαιρού δεν βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του Καστιγιέχο, ,αλλά ο ποδοσφαιριστής από τη Μάλαγα έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Είναι απαραίτητο πάντως να απομακρυνθούν από τη Βαλένθια οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Ρουμπέν Μπαράχα, προκειμένου να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Σαμου Καστιγιέχο συνεχίζει να είναι ένα από τα ζητήματα που πρέπει να επιλύσει η Βαλένθια πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, με τον 28χρονο εξτρέμ να έχει ήδη ενημερωθεί από τον Μπαράχα. Μάλιστα, δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα από τα τρία πρώτα παιχνίδια της Βαλένθια στη LaLiga παρά το γεγονός ότι οι “Νυχτερίδες” αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επίθεση.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έγιναν προσπάθειες για να βρεθεί ομάδα στον Καστιγιέχο, αλλά δεν ήταν εύκολο για δύο λόγους: αφενός, ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε ένα πρωτάθλημα κορυφαίου επιπέδου, αφετέρου τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης πρέπει να καταλήξουν σε οικονομική συμφωνία για να τερματίσουν τη συνεργασία τους που βάσει συμβολαίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025. Σε αυτό το σημείο, είναι δύσκολο για τη Βαλένθια να πετύχει μια πώληση, αν και όλα θα μπορούσαν να συμβούν.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα έχει στο στόχαστρο του τον Καστιγιέχο, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα κλείνει στις 11 Σεπτεμβρίου Παράλληλα, σύμφωνα με τον Φαμπρίσιο Ρομάνο, ο Καστιγιέχο μιλάει επίσης με δύο ιταλικούς συλλόγους αλλά και την Αλ Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία, εκεί όπου η μεταγραφική αγορά είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Σάμου Καστιγιέχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Λουτσέσκου, τον έφερε ο Σαββίδης - Έκλεισε η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Πάνω από εκατομμύριο!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr