Facebook Pixel Άρης: Επίσημο! Νέα εποχή Μάντζιου στον Άρη - Το συμβόλαιο που υπέγραψε
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 17:46:00

Επίσημο! Νέα εποχή Μάντζιου στον Άρη - Το συμβόλαιο που υπέγραψε

Sportdog Team
Επίσημο! Νέα εποχή Μάντζιου στον Άρη - Το συμβόλαιο που υπέγραψε

Νέα σελίδα στους Κίτρινους καθώς λίγη ώρα μετά την λύση του συμβολαίου του Τόλη Τερζή, ο Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο.

Άρης: Εποχή Άκη Μάντζιου και με τη... βούλα στους Κίτρινους μιας και λίγο μετά την λύση της συνεργασίας με τον Τόλη Τερζή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε γνωστή την συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος μάλιστα θα πιάσει αμέσως δουλειά μιας και δώσει το παρών στην προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (29/8).

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Απόστολο Μάντζιο.Ο Απόστολος Μάντζιος, που επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μετά από 1,5 χρόνο περίπου, συμφώνησε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σε λίγη ώρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Καθήκοντα γυμναστή αναλαμβάνει ο Σωτήρης Βίνο, ενώ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων επιστρέφει ο Γιάννης Πλαβούκος», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Λουτσέσκου, τον έφερε ο Σαββίδης - Έκλεισε η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Πάνω από εκατομμύριο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags