Facebook Pixel ΑΕΚ: Δύο μεταγραφές με εντολή Μελισσανίδη - Αναταραχή με Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-31 10:00:00

Δύο μεταγραφές η ΑΕΚ με εντολή Μελισσανίδη - "Διαφωνία" με Αλμέιδα - Τέλος top όνομα μετά τον αποκλεισμό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δύο μεταγραφές η ΑΕΚ με εντολή Μελισσανίδη - "Διαφωνία" με Αλμέιδα - Τέλος top όνομα μετά τον αποκλεισμό!

Η Αντβέρπ φέρνει εξελίξεις, παίκτες και αλλαγές στην Ένωση. Μπορεί η ομάδα να μην κατάφερε να μπει στο Champions League, ωστόσο θα υπάρξουν προσθήκες τα επόμενα 24ωρα, παρότι ο προπονητής δημόσια έχει δηλώσει πως το ρόστερ του είναι πλήρες...

Στο πρωτάθλημα και στο Europa League στρέφει πλέον η ΑΕΚ την προσοχή της μετά τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Μπορεί αρκετοί να περίμεναν ότι η ενδεχόμενη είσοδος στους ομίλους του Champions League και τα 30 εκατομμύρια ευρώ να έφερναν και μεταγραφές, ωστόσο το ίδιο θα συμβεί και τώρα και μάλιστα με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα μόλις πριν από λίγα 24ωρα να δήλωνε πως η ομάδα του είναι πλήρης, δεν έχει ανάγκη άλλους παίκτες και ότι μπορεί να προχωρήσει και χωρίς μεταγραφή στόπερ (χωρίς όμως και να το αποκλείει εάν βρεθεί ο εκλεκτός), ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Στην Ένωση έχουν αποφασίσει να κινηθούν άμεσα για τουλάχιστον δύο προσθήκες, όχι ελεύθερων οπότε πρέπει να βιαστούν και με απόφαση του ιδιοκτήτη υπάρχει το… ελεύθερο ακόμα και για κάποια οικονομική υπέρβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι Κιτρινόμαυροι θα… τρέξουν ίσως και εντός της ημέρας τις συζητήσεις για τον Τζορτζ Μπάλντοκ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αφού θεωρούν πως είναι η ιδανική περίπτωση για να καλύψουν το κενό στα δεξιά της άμυνας και να «αναβαθμίσουν» τη θέση. Από χθες άλλωστε σε σχετικό ρεπορτάζ ο Ευάγγελος Μίχος σας μετέφερε τις πληροφορίες για τον προβληματισμό που υπάρχει σχετικά για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, γεγονός που επιβεβαιώνεται απόλυτα και από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, που κάνουν πλέον λόγο για πιθανή αποχώρησή του. Ο Γάλλος άσος, παρά τη δεδομένη αξία του, δεν έχει πείσει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον στις απαιτήσεις της Ένωσης και για αυτό άλλωστε ψάχτηκαν σοβαρά για δεξί μπακ τον τελευταίο μήνα.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες έχουν βγει ξανά η λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς που ταιριάζουν στα αγωνιστικά «θέλω» του Αλμέιδα, ενώ έχουν ζητήσει από συνεργαζόμενα γραφεία μάνατζερ, να προτείνουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα, ακόμα κι αν είναι ακριβοί!

Όπως έδειξε και στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία πριν από έναν μήνα, ο Μελισσανίδης θέλει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο φέτος, το οποίο θα διεκδικήσει το νταμπλ στην Ελλάδα και το οποίο θα έχει μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αργεντινό προπονητή και για αυτό του δίνει να διαχειριστεί ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ στην ιστορία του συλλόγου!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφαλιάρα" για ΑΕΚ και ΠΑΟ - "Εμμονή" Αλμέιδα να μην τον βλέπει - Φωνάζει πλέον για δύο μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags