Facebook Pixel Όλα Σολμπάκεν: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Σολμπάκεν - "Πέφτουν" οι υπογραφές! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-01 12:05:00

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Σολμπάκεν - "Πέφτουν" οι υπογραφές! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Σολμπάκεν - "Πέφτουν" οι υπογραφές! (ΦΩΤΟ)

Αφίχθη στη χώρα μας ο Νορβηγός παικταράς, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του με δανεισμό στους Ερυθρόλευκους.

Στην τελική της ευθεία μπήκε η μετακίνηση του Όλα Σολμπάκεν στον Ολυμπιακό, καθώς ο 24χρονος εξτρέμ έφτασε στη χώρα μας το πρωί της Παρασκευής (1/9).

Ο διεθνής Νορβηγός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τους Πειραιώτες, που τον αποκτούν με την μορφή δανεισμού από την Ρόμα.

Στο σπουδαίο deal του Ολυμπιακού με τους Τζαλορόσι έχει μπει και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Εφόσον πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις του, ο Σολμπάκεν θα ανακοινωθεί ακόμα και εντός της ημέρας από τους Ερυθρόλευκους.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω από αύριο. Νομίζω ότι είμαι πολύ καλά και πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο της ομάδας, που δημιουργεί μια 'καυτή' ατμόσφαιρα».

Για το αν μίλησε με τον Μαντί Καμαρά που πέρσι ήταν συμπαίκτες στη Ρόμα: «Δεν μίλησα ιδιαίτερα με τον Μαντί Καμαρά, όμως θα τον δω αύριο και θα είναι καλό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" ο Πειραιάς για Ποντένσε - Ο επόμενος μετά τον Σολμπάκεν - Τεράστια πρόταση και για φορ 8 εκατ.!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags