Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Ο Ντεσπόντοφ θέλει Ολυμπιακό αλλά προς το παρόν οι Βούλγαροι λένε... τρελά"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-01 15:44:00

Νικολακόπουλος: "Ο Ντεσπόντοφ θέλει Ολυμπιακό αλλά προς το παρόν οι Βούλγαροι λένε... τρελά"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Ο Ντεσπόντοφ θέλει Ολυμπιακό αλλά προς το παρόν οι Βούλγαροι λένε... τρελά"

Ανάλυση από τον γνωστό δημοσιογράφο για τα τρέχοντα μεταγραφικά θέματα στους Ερυθρόλευκους.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο ρεπόρτερ σχολίασε την καλή, και χθες, εικόνα των Πειραιωτών, εξέφρασε τις προτιμήσεις του για την κλήρωση του Europa League και είπε ότι ο Φορτούνης πήρε την καλύτερη απόφαση αποχωρώντας από την Εθνική.

Επιπλέον, μετέφερε την πληροφορία από την Ιταλία ότι η οψιόν αγοράς του Σολμπάκεν θα είναι 4,5 εκατ. ευρώ, εκφράζοντας πάντως τις αμφιβολίες του για την ακρίβεια της είδησης.

Τέλος, αναφερόμενος στα μεταγραφικά, τόνισε πως ο Ντεσπόντοφ είναι πολύ ζεστός για να έρθει στον Ολυμπιακό αλλά προς το παρόν η ομάδα του, Λουντογκόρετς, λέει... τρελά επί του οικονομικού, οπότε πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα αλλάξει πλεύση.

Για τη μεταγραφή του φορ, είπε ότι έχουν εμφανιστεί τα τελευταία 24ωρα τα ονόματα του Βινίσιους της Φούλαμ και του Ολλανδού Φαν Χόιντονκ της Μπολόνια, εκφράζοντας την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα πάει για αυτή τη μεταγραφή μέχρι και το διήμερο Κυριακή-Δευτέρα, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" ο Πειραιάς για Ποντένσε - Ο επόμενος μετά τον Σολμπάκεν - Τεράστια πρόταση και για φορ 8 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags