Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θρίλερ στον ΠΑΟ, πρόταση για κορυφαίο ξένο - "Ναι" από Αλαφούζο - "Έκοψε" μεταγραφή φορ ο Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-01 21:51:00

Θρίλερ στον ΠΑΟ, πρόταση για κορυφαίο ξένο - "Ναι" από Αλαφούζο - "Έκοψε" μεταγραφή φορ ο Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
Θρίλερ στον ΠΑΟ, πρόταση για κορυφαίο ξένο - "Ναι" από Αλαφούζο - "Έκοψε" μεταγραφή φορ ο Γιοβάνοβιτς!

Πιθανή πώληση στο φινάλε των μεταγραφών με καλά χρήματα. Οι Πράσινοι δεν είναι αρνητικοί να τον παραχωρήσουν, όμως ο παίκτης έχει συμβόλαιο, αν και ο προπονητής δεν τον... βλέπει για τη βασική του ενδεκάδα. Στο Τριφύλλι ψάχνουν πάντως για παίκτη, αλλά όχι επιθετικό!

Παναθηναϊκός: Ένα μικρό θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Πράσινοι λίγες ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος και δηλώσουν την ευρωπαϊκή τους λίστα, ψάχνουν στην αγορά για μία τελευταία μεταγραφή, ενώ υπάρχει και έντονη φημολογία για μία αποχώρηση-βόμβα.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία πως ομάδα του εξωτερικού έχει προσεγγίσει τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και ετοιμάζει επίσημη πρόταση στο Τριφύλλι. Ο Σλοβένος άσος παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά στην προετοιμασία, πολύ γρήγορα έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και βάσει των ποιοτικών λύσεων που υπάρχουν πλέον στο ρόστερ από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει έναν καλό ρολίστα πολυτελείας.

Ο Σέρβος προπονητής τον θέλει στην ομάδα, ωστόσο αν δεν βρει τον… παλιό καλό του εαυτό, δύσκολο θα του δώσει φανέλα βασικού, ειδικά από τη στιγμή που οι Μπερνάρ και Μαντσίνι είναι φανερά σε καλύτερη κατάσταση. Ο παίκτης έχει πάρει το μήνυμα και σίγουρα δεν είναι χαρούμενος, ωστόσο με δεδομένο ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025, θα πρέπει να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει.

 

Η περίπτωσή του είναι δύσκολη και ο χρόνος πιέζει, ωστόσο εάν έρθει πρόταση με τα κατάλληλα χρήματα, ούτε η ΠΑΕ ούτε και ο Γιοβάνοβιτς θα είναι αρνητικοί. Άλλωστε, οι Πράσινοι… τρέχουν και ψάχνουν σε όλη την αγορά για έναν ακόμα παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να παίζει τόσο στα άκρα όσο και στις θέσεις «8-10». Τις προηγούμενες ημέρες είχαν ξεχωρίσει κάποιες καλές περιπτώσεις και με το «οκ» του Γιάννη Αλαφούζου για τα χρήματα, είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, ωστόσο δεν υπήρξε αίσιος τέλος.

Από εκεί και πέρα, στο Τριφύλλι διαψεύδουν κατηγορηματικά πως θα υπάρξει μεταγραφή επιθετικού, καθώς παρά την… γκρίνια των τελευταίων ημερών, ο κόουτς ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία των Αντράζ Σπόραρ, Φώτη Ιωαννίδη και Αλεξάντερ Γερμαμέγιεφ και για αυτό δεν θέλει να υπάρξει κάποια έξτρα προσθήκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλό να βρει έναν μεγάλο αντίπαλο ο ΠΑΟ - Το 2/2 με ΠΑΣ" - Τρεις αλλαγές από Γιοβάνοβιτς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags