Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύσκολη "εξίσωση" για Γιοβάνοβιτς η ευρωπαϊκή λίστα - Αποφασίζει σήμερα - "Γκέλαραν εκεί ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 14:08:00

Δύσκολη "εξίσωση" για Γιοβάνοβιτς η ευρωπαϊκή λίστα - Αποφασίζει σήμερα - "Γκέλαραν εκεί ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός"

Sportdog Team

Ο Νίκος Αθανασίου χαρακτήρισε επαγγελματική τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα, κατέγραψε τη σημασία της, ενώ αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο του Γιοβάνοβιτς με τη λίστα της UEFA.

Έβγαλε χαρακτήρα και πέρασε από τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, που αναφέρθηκε και στη μεγάλη σημασία του «διπλού».

«Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό από κάθε άποψη, ειδικά αν σκεφτούμε τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί πριν το ματς με τον ΠΑΣ. Σε μια έδρα που, υπενθυμίζω, κέρδισε στο τελευταίο λεπτό πέρυσι, ενώ γκέλαραν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Για πρώτη φορά κάνει δύο σερί διπλά στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός.

Υπήρχε και ο αποκλεισμός από τη Μπράγκα οπότε είχε να ανέβει και ψυχολογικά ένα βουνό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός. Όταν έχεις σφυρηλατήσει μια ομάδα με τέτοιο χαρακτήρα, μπορείς να κερδίσεις ακόμα και στην κακή σου μέρα. Αυτό που μετράει είναι να μπαίνουν οι βαθμοί στο σακούλι, αρκεί αυτές οι επαγγελματικές νίκες να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ έκανε λόγο για δύσκολη εξίσωση αναφορικά με την επιλογή της ευρωπαϊκής λίστας του Παναθηναϊκού από πλευράς Γιοβάνοβιτς και σχολίασε τα αποτελέσματα των αντιπάλων του μέσα στο σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τρικ που... λύνει τα χέρια του Γιοβάνοβιτς - "Ξεχειλίζει" από ποιότητα ο ΠΑΟ - Αυτός είναι η κορυφαία μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags