Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Έλληνας... Μπακαμπού του Μαρτίνεθ - Πάγκο ο "game changer" Γιόβετιτς - Φορ 41 εκατομμυρίων ο Κορδόν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 19:25:00

Ο Έλληνας... Μπακαμπού του Μαρτίνεθ - Πάγκο ο "game changer" Γιόβετιτς - Φορ 41 εκατομμυρίων ο Κορδόν!

Οι Μιχείες
Ο Έλληνας... Μπακαμπού του Μαρτίνεθ - Πάγκο ο "game changer" Γιόβετιτς - Φορ 41 εκατομμυρίων ο Κορδόν!

Η μεγάλη αλλαγή στου Ρέντη και πώς κατέληξαν στον Σέρβο! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γάλλο επιθετικό, για το εξαιρετικό πρώτο δείγμα γραφής του Ισπανού προπονητή, αλλά και για τη μεταγραφή του 34χρονου άσου.
 

Η νέα 4άρα του Ολυμπιακού και το εντυπωσιακό18-2 γκολ, ο Μασούρας τον οποίο ο Μαρτίνεθ μεταμορφώνει σε... Μπακαμπού, ο κλασάτος Γιόβετιτς που είναι για...game changer και ο κύκλος των 5 χαμένων στραικερ, απασχολούν τον "Ευαγγελιστή"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τρία γκολ την Πέμπτη στην Σερβία, 4άρα χθες στο Καραϊσκάκης με μηδεν παθητικό δισ !! Οκ, Τσουκαρίσκι & Λαμία, ήταν χαμηλά εμπόδια αλλά εδώ μιλάμε για μια ομάδα με συνέπεια/πειθαρχία/ποιότητα που δεν χάνει το κινητρό της και βγάζει την... δουλειά του προπονητή της στο γήπεδο. Έγινε αξιόπιστη - αποτελεσματική/ παραγωγική/πιεστική στο παιχνίδι της πολύ γρήγορα αν και... καινούργια. Θυμίζω και την προηγούμενη εβδομάδα πάλι 3άρα στην Τσουκαρίσκι και 4άρα εντός στον Ατρόμητο, με σύνολο γκολ τότε 7-1. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακός απολογισμός: 6 νίκες / 1 ισοπαλία, με 18 - 2 γκολ στα 7 επίσημα παιχνίδια των ερυθρόλευκων. Το πιο ελκυστικό/ενδιαφέρον στα δικά μου μάτια; Ο κόουτς Μαρτίνεθ έχει κάνει τους ποδοσφαιριστές του να απολαμβάνουν το παιχνίδι αλλά και έχει.. αναγεννήσει παίκτες.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Με τον Μαρτίνεθ προπονητή του Ολυμπιακού ο Μασούρας γίνεται ήδη... Μπακαμπού και πάει για πρώτος σκόρερ (και για πάνω από 15 γκολ). Ήδη μετράει σε 7 αγώνες 4 γκολ, όταν ολόκληρη την περσινή σεζον και σε 46 ματς σκόραρε μόλις 5 φορές. Ασφαλώς δεν είναι μόνο το ψυχολογικό είναι και το πως παίζει φέτος ο Ολυμπιακός, το τι δουλειά γίνεται στου Ρέντη, πόσο δεμένο είναι το γκρουπ κι απο πλευράς κλίματος, όπως και ο διαφορετικός ρόλος που έχει ο Μασούρας (ουσιαστικά παίζει ως δεύτερος φορ, στο ιδιόμορφο 4-2-2-2 και του τον έδωσε ο Μαρτίνεθ). Με τέτοιον Μασούρα πάντως βλέπω ...χλωμό για βασικό και τον σταρ Γιόβετιτς!!

ΓΙΟBΕΤΙΤΣ: Ο διεθνής Μαυροβούνιο ς επιθετικός αντικειμενικά είναι μια σπουδαία -απο πλευράς ονόματος, πρεστίζ - μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους. Πάρα πολύ κλασάτος, με τεράστιες παραστάσεις, με συμμετοχές και στα 5 τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μεγάλη προσωπικότητα, με 114 γκολ και 55 ασίστ σε 405 παιχνίδια καριέρας. Βέβαια ο Γιόβετιτς στραικερ, δηλαδή κλασικό φορ δεν ήταν ποτέ και προφανώς δεν θα γίνει τώρα στον Ολυμπιακό.Περισσότερο είναι ένας περιφερειακός επιθετικός με πολύ καλή επαφή με την μπάλα με πατήματα ψηλά και με ποιοτική εκτέλεση/εξαιρετικά τελειώματα. Μικρό ερωτηματικό η ηλικία του (τον Νοέμβριο κλείνει τα 34 χρόνια του) και μεγαλύτερο η ευπάθεια που έχει στους τραυματισμούς εξ ου και το "γυάλινος" που του έχουν κολλήσει. Δεδομένα αν είναι υγιής θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα ακόμη και ως game changer. Λεπτομέρεια: όλο το καλοκαίρι κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά αλλά έκλεισε με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος...

5ΑΔΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ: Βασικός στραικερ, λοιπόν,στον Ολυμπιακό, αν δεν προκύψει κάτι της τελευταίας στιγμής, θα είναι/μείνει ο Ελ Κααμπί (που τα ... παστελώνει) με αναπληρωματικό τον Ελ Αραμπί. Κι αυτό αφού από εκείνους που προσπάθησε να φέρει τον Αύγουστο ο Κορδόν δεν τα κατάφερε κι ας ήταν ολόκληρη 5άδα. Δηλαδή έναν από τους Γιόβιτς, Μπόρε, Μιρ, Καράντσα, Ντένις. Μόνο εύκολες και φτηνές περιπτώσεις δεν ήταν, με συνολική χρηματιστηριακή αξία 41.000.000 ευρω ( πιο ακριβός ο Μιρ των 10 εκατ. και πιο ... οικονομικός ο Καράντσα των 6 εκατ.)!!! Σημειωλογικά να αναφέρω τα εξής δυο: 1η Σεπτεμβρίου ο Γιόβιτς ανακοινώθηκε από την Μίλαν που κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα στην διεκδικησή του και ο Μπόρε από την Βερντερ Βρέμης ως δανεικός. Και δεύτερον, Γιόβετιτς και Γιόβιτς έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον Φάλι Ραμαντάνι, με το Γραφείο του οποίου κάνει μετά από χρόνια ψυχρασίας ξανά δουλειές ο Ολυμπιακός (η Lian Sports έχει και τον Ρέτσο)!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε να γυρίσει μετανιωμένος ο Χουάνγκ - Τον τέλειωσε ο Μαρινάκης - Γιατί πωλήθηκε… μόνο 5.5 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags