Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ζήτησε να γυρίσει μετανιωμένος ο Χουάνγκ - Τον τέλειωσε ο Μαρινάκης - Γιατί πωλήθηκε… μόνο 5.5 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 12:43:00

Ζήτησε να γυρίσει μετανιωμένος ο Χουάνγκ - Τον τέλειωσε ο Μαρινάκης - Γιατί πωλήθηκε… μόνο 5.5 εκατομμύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ζήτησε να γυρίσει μετανιωμένος ο Χουάνγκ - Τον τέλειωσε ο Μαρινάκης - Γιατί πωλήθηκε… μόνο 5.5 εκατομμύρια!

Γιατί δεν θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, η μεγάλη ανατροπή που συνέβη τα τελευταία 24ωρα και πώς έφτασε στη Σερβία.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, καθώς οι Πειραιώτες αποφάσισαν να κάνουν δεκτή την πρόταση 5.5 εκατομμυρίων του Ερυθρού Αστέρα (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης) και να δώσουν τον παίκτη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Το Sportdog.gr σας ενημέρωσε από νωρίς πως τα δεδομένα στην υπόθεση έχουν αλλάξει, καθώς ο Κορεάτης τα τελευταία 24ωρα εμφανίστηκε μετανιωμένος και αντιλαμβανόμενος τόσο αυτός όσο και ο δικηγόρος του ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, ζήτησε να επιστρέψει στου Ρέντη.

Από τον Ολυμπιακό όμως, παρότι πρόκειται για έναν παίκτη με τρομερή ποιότητα και παρότι γνωρίζαν πως οι χρονικές προθεσμίες για την πώλησή του είχαν περιοριστεί σημαντικά, ούτε που το συζήτησαν. Με προσωπική αποφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Χουάνγκ δεν θα έπαιζε ξανά στο Λιμάνι ακόμα και αν ζητούσε… συγνώμη δημόσια, καθώς θεωρεί πως δεν σεβάστηκε τον σύλλογο, όταν αποφάσισε να φύγει για την πατρίδα του πριν το παιχνίδι με την Γκενκ για τα προκριματικά του Europa League.

Όσον αφορά την πώλησή του στον Ερυθρό Αστέρα, τα 5.5 εκατομμύρια μπορεί να ακούγονται… λίγα, βάσει της αξίας του Χουάνγκ, ωστόσο και οι δύο πλευρές γνώριζαν καλά πως εάν η υπόθεση πήγαινε δικαστικά θα δημιουργούσε ζημιά και στους δύο, ενώ το ποσοστό μεταπώλησης εξασφαλίζει τους Πειραιώτες μελλοντικά. Επίσης, δεν είναι τυχαίο πως δόθηκε στον Ερυθρό Αστέρα, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τους Ερυθρολεύκους.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ στο 91’ - Τι είπε για την κόκκινη στον Μάνταλο (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags