Παρότι βρισκόμαστε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, στον Ολυμπιακό υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα, που αφορούν τόσο τις προσθήκες ποδοσφαιριστών όσο και τις αποχωρήσεις. Στο Λιμάνι θέλουν να φέρουν άμεσα, εντός της ημέρας, έναν επιθετικό στην Ελλάδα, ενώ μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα... ψαχτούν στην αγορά μήπως προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση για εξτρέμ, στόπερ, ίσως και χαφ.

Όσον αφορά το «άδειασμα» του ρόστερ όμως, υπάρχουν ακόμα ποδοσφαιριστές με μεγάλα συμβόλαια, που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και μοιάζουν απίθανο να παίξουν ξανά, όπως ο Σισέ και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Πιο περίεργη όμως είναι η υπόθεση του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, που εάν δεν έφευγε θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ωστόσο μετά την «ανταρσία» του, θεωρείται… ανεπιθύμητος!

Ο Κορεάτης θυμίζουμε πως ξαφνικά απαίτησε να φύγει ως ελεύθερος, μη αναγνωρίζοντας πως έχει συμβόλαιο και μάλιστα γι’ αυτό έφυγε και από την Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια μέσω του δικηγόρου του ενημέρωσε πως θα δεχθεί να φύγει με ένα ποσό που θα πλησιάζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Από το Λιμάνι ωστόσο αρνήθηκαν μία τέτοια πρόταση και μάλιστα με προσωπική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ενημέρωσαν πως εάν δεν φέρει τα χρήματα που ζητάνε, τότε δεν πρόκειται να πωληθεί και θα του… κρεμάσει το δελτίο στον τοίχο.

Στο Λιμάνι θα συζητήσουν μόνο μία προσφορά που θα φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, προφανώς μαζί με ποσοστό μεταπώλησης και δεν φοβούνται να ρισκάρουν να επιμείνουν σε αυτά τα χρήματα, ακόμα και αν βρισκόμαστε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει… παρκαρισμένος.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως παρά τις πληροφορίες για ενδιαφέρον από Γερμανία, Ιταλία και Τουρκία, ο Χουάνγκ δεν έχει φύγει, ενώ χθεσινό ρεπορτάζ στη Σερβία υποστήριζε πως οι Πειραιώτες ζήτησαν 10 εκατομμύρια ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα που έκανε κρούση στην ΠΑΕ για τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, στο Λιμάνι εκτιμούν πως όσο κυλούν οι μέρες, κερδίζουν πόντους στη διαμάχη με την πλευρά του Κορεάτη, ενώ κάποιοι προβλέπουν πως στο τέλος δεν θα χρειαστεί να φτάσουν στα δικαστήρια, καθώς ο παίκτης θα γυρίσει πίσω… μετανιωμένος, βλέποντας πως δεν υπάρχει τρόπος για να φύγει είτε ως ελεύθερος είτε με ένα πολύ μικρό ποσό.

Η υπόθεση του Χουάνγκ θα συνεχίσει να μας απασχολεί πάντως τα επόμενα 24ωρα, αφού δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, ενώ τις επόμενες ώρες θα έχουμε αίσιος τέλος και με τη μεταγραφή του φορ στο Λιμάνι. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Χούλιαν Καράνσα από το MLS, κατέθεσαν μία πρόταση που ξεπερνούσε τα 6 εκατομμύρια ευρώ, όμως η ομάδα του επέμενε στα 10 εκατομμύρια.

‘Ετσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία με τον Στέφαν Γιόβετιτς και ο 33χρονος θα πετάξει σήμερα για Ελλάδα, ώστε να περάσει ιατρικά, να υπογράψει και να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα το βράδυ της Δευτέρας. Ο έμπειρος Μαυροβούνιος επιθετικός έχει πίσω του σπουδαία καριέρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Μονακό, Φιορεντίνα, Σεβίλλη, Ίντερ με νούμερα καριέρας που δεν περνούν απαρατήρητα: 114 γκολ, 55 ασίστ σε 405 παιχνίδια. Στη διάρκεια της περσινής περιόδου είχε συνολικά 18 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Χέρτα στην Μπουντεσλίγκα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορτούνης για… 30 γκολ, έβαλε τις φωνές σε Μασούρα - Βρήκε Τσιμίκα, Ομάρ - Καμπανάκι σε Μαρτίνεθ για ΑΕΚ!