Facebook Pixel Μαρσέιγ: Δεν έχουν ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟ στη Μαρσείγ - "Σκληρό πλήγμα..." - Ατάκα για ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 21:43:00

Δεν έχουν ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟ στη Μαρσείγ - "Σκληρό πλήγμα..." - Ατάκα για ΑΕΚ

Sportdog Team
Δεν έχουν ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟ στη Μαρσείγ - "Σκληρό πλήγμα..." - Ατάκα για ΑΕΚ

Δηλώσεις τόσο για τον αποκλεισμό από τους Πράσινους από τη συνέχεια του Champions Leauge, όσο και για τα επερχόμενα παιχνίδια με την Ένωση έκανε ο πρόεδρος των Μασσαλών.

Πάμπλο Λονγκόρια: Η Μαρσέιγ παρουσίασε το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα, Μπαμό Μεϊτέ, με τον πρόεδρο της ομάδας να μιλάει τόσο για τον 21χρονο άσο, όσο και για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Champions Leauge, τονίζοντας ότι είναι σκληρό πλήγμα για τον σύλλογο, αλλά και για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, που την χαρακτήρισε δυνατή ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση.

«Σίγουρα ο αποκλεισμός στο Champions League ήταν ένα σκληρό πλήγμα, ωστόσο ο Μαρθελίνο σε όποια ομάδα και αν έχει δουλέψει, έχει φέρει τάξη και μία καλή δομή».

Για την κλήρωση του Europa League και τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ: «Είναι ένας σκληρός όμιλος με επίπεδο ποδοσφαίρου. Η Μπράιτον ήταν η αποκάλυψη της Πρέμιερ Λιγκ, ο Άγιαξ έχει ευρωπαϊκή παράδοση, ενώ η ΑΕΚ είναι ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση, μία δυνατή ομάδα».

Για την οικονομική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League: «Η οικονομική μας κατάσταση είναι σταθερή. Υπάρχει μία ζημιά με τον αποκλεισμό στο Champions League που υπολογίζεται στα 10-12 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά οι όροι των συμβολαίων με τα μπόνους δεν βαραίνουν τα συμβόλαια και τους μισθούς», είπε ο Πάμπλο Λονγκόρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:"Βόμβα" από Μπέο! Λύνει το συμβόλαιο του παίκτη που έκανε το πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ - Δείτε τη φάση (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags