ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Λημνιός ψάχνει ομάδα, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή των «τράγων» της Κολωνίας, στην οποία ανήκει. Έτσι, φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου της Κολωνίας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στέφεν Μπάουμγκαρντ και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τους «τράγους».

Αυτό επισημαίνεται σε δημοσίευμα της Bild, όπου αναφέρεται παράλληλα ότι ο Έλληνας εξτρέμ σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2020 στη γερμανική ομάδα, η οποία είχε καταβάλει το ποσό των 3,3 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για να τον κάνει δικό της.

Ένα χρόνο αργότερα ο 25χρονος εξτρέμ παραχωρήθηκε δόθηκε δανεικός στην Τβέντε, με την οποία αγωνίστηκε τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στη δεύτερη. Τώρα, το ερώτημα είναι: Κάνει για τον ΠΑΟΚ ο σημερινός Δημήτρης Λημνιός;

Η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο από τον Λουτσέσκου, ο οποίος θέλει μια εναλλακτική λύση για το ροτέισον που θα κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ενδεχομένως ο Λημνιός να είναι μια καλή λύση, μόνο που, κανένας δεν γνωρίζει πόσα χρήματα θα ζητήσει (εάν ζητήσει) η Κολωνία, για να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ο ίδιος έχει συμβόλαιο 900.000 ευρώ το χρόνο, ποσό απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ, για δανεικό παίκτη, που θα παίζει μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα φανεί άμεσα, γιατί τη Δευτέρα λήγει η περίοδος των μεταγραφών.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε την μπάνκα" ο Μαρινάκης - 120 εκατ. στο χορτάρι, πολύ πίσω ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - 10 εκατ... στην εξέδρα!