Facebook Pixel Ελλάδα: "Βόμβα" στο πρωτάθλημα! Αποβλήθηκε ομάδα λόγω οικονομικών θεμάτων
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-15 20:40:00

"Βόμβα" στο πρωτάθλημα! Αποβλήθηκε ομάδα λόγω οικονομικών θεμάτων

Sportdog Team
"Βόμβα" στο πρωτάθλημα! Αποβλήθηκε ομάδα λόγω οικονομικών θεμάτων

Πρόβλημα με το... καλημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιας και όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (15/9) ομάδα της Super League 2 αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα πριν καν αυτό κάνει... σέντρα.

Superleague 2: Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 ανακοίνωσε σήμερα (15/9) ότι αποβάλλει τον Αλμωπό Αριδαίας από το πρωτάθλημα, για μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υπέπεσε στην πειθαρχική παράβαση περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής (παρ. 3 άρθρο 77Α, Ν2725/99, παρ 8Α άρθρο 78 Ν 2725/99, παρ. 2 του άρθρου 3 του ιδίου νόμου σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 3 παρ. Α του ΠΚ της ΕΠΟ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 24 ομάδες, δώδεκα σε κάθε όμιλο. Όπως είναι γνωστό, πέντε ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική, μεταξύ των οποίων μπορούν να είναι και οι δεύτερες ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Σλούκας, από ΠΑΟ... σε Ολυμπιακό - Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα, αλλάζει πλάνο - "Καραμπόλα" με Μιχάιλιουκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags