Facebook Pixel Super League: "Ούτε πέναλτι για ΑΕΚ ούτε κόκκινη Φορτούνη - Περίεργο ότι δεν έδωσε κόκκινη στην Τούμπα - Πέναλτι σε Σένκεφελντ"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-18 14:51:00

"Ούτε πέναλτι για ΑΕΚ ούτε κόκκινη Φορτούνη - Περίεργη απόφαση στην Τούμπα - Πέναλτι σε Σένκεφελντ"! (Vid)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη
"Ούτε πέναλτι για ΑΕΚ ούτε κόκκινη Φορτούνη - Περίεργη απόφαση στην Τούμπα - Πέναλτι σε Σένκεφελντ"! (Vid)

Ανάλυση των επίμαχων φάσεων στο Sportdog.gr από τον Κώστα Φινοκαλιώτη. Τα λάθη που δεν είδαν ούτε στο VAR και οι σωστές αποφάσεις...
 

Ο Κώστας Φινοκαλιώτης σχολιάζει στο Sportdog τις αμφισβητούμενες φάσεις από τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Αρχικά για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό, αναφέρει πως στο 34ο λεπτό και με το σκρο στο 0-1, υπήρξε καθαρή παράβαση και πέναλτι στον Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ σημείωσε πως ήταν σωστή η απόφαση για το πέναλτι υπέρ του Τριφυλλιού στο δεύτερο μέρος, ωστόσο τόονισε πως αυτό θα έπρεπε να είχε δωθεί χωρίς την παρέμβαση του VAR.

Από εκεί και πέρα, για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και τη φάση με τα δύο πέναλτι που είδε στο VAR ο διαιτητής, σχολίασε ο Φινοκαλιώτης: «Αρχικά σφύριξε πέναλτι, όμως πήρε την απόφαση του πίσω με το VAR. Ο Κίνι πήρε την μπάλα χωρίς να βρει τον Ελίασον και στη συνέχεια δεν ανέτρεψε ούτε τον Ρότα. Υπάρχουν δύο φάσεις όμως. Η δεύτερη είναι ξεκάθαρη για αυτό ακύρωσε την απόφασή του όταν πήγε στο VAR.

Στο πρώτο μαρκάρισμα, υπάρχει κίνηση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με τις τάπες, αλλά δεν βρίσκει το δεξί πόδι του αντιπάλου του και στη συνέχεια βρίσκει καθαρά την μπάλα. Δεν υπάρχει πέναλτι».

Και συνέχισε: «Στο 19’ σωστά δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φορτούνη και σωστά, καθώς έχουμε πει πως κάθε φάουλ δεν είναι κάρτα». Τέλος, για το γκολ του Αραούχο ανέφερε πως σωστά ακυρώθηκε, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πινέδα.

Για το ΠΑΟΚ-Άρης, σημείωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι για χέρι στο 35ο λεπτό, αφού τα χέρια του αμυντικού ήταν μαζεμένα και μπροστά στο σώμα του, ενώ ήταν ξεκάθαρος για τη φάση του 61ου λεπτού, όπου ο Ντουκουρέ πέφτοντας στο χορτάρι αγκαλιάζει την μπάλα. «Είναι λάθος του Παπαπέτρου, αφού δεν έδωσε παράβαση, θα έπρεπε να δώσει κάρτα στον παίκτη του Άρη, ωστόσο θα μπορούσε να δώσει ένα φάουλ υπέρ του Άρη, καθώς ο παίκτης του ΠΑΟΚ τον απωθεί με το σώμα του, αφού βρίσκει πρώτα την μπάλα. Πάντως, αφού δεν δίνει φάουλ, περίεργα δεν δίνει δεύτερη κίτρινη».

Δείτε την ανάλυση των φάσεων:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία ΒΟΜΒΑ από Λουτσέσκου για τον διαιτητή μετά τον Άρη - Χαμός στα αποδυτήρια από ΠΑΟΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags