ΠΑΟΚ: Παραμένει ενεργός και μάλιστα δυναμικά, ο Ιβάν Σαββίδης στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει το επόμενο “επενδυτικό χτύπημα” στην Βόρεια Ελλάδα, που έχει να κάνει με το Λιμάνι Θεσσαλονίκης!

Βασικό θέμα, το οποίο περιμένει και ο ίδιος είναι η οδική σύνδεση του 6ου προβλήτα του λιμένα Θεσσαλονίκης με την ΠΑΘΕ και την Εγνατία Οδό, που θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024, σύμφωνα με υποσχέσεις της Κυβέρνησης.

Όταν ενωθεί το Λιμάνι με την ΠΑΘΕ και την Εγνατία οδό, θα αρχίσουν και οι εργασίες επέκτασης του 6ου προβλήτα, με στόχο να γίνει και η βύθιση του Λιμανιού στα 17 μέτρα, από τα 7, στα οποία βρίσκεται σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι θα μποτούν να έρθουν και να ξεφορτώσουν στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης τα μεγάλα εμπορευματικλα πλοία και από εδώ μέσω της διάνοιξης της οδού και της ενωσης με ΠΑΘΕ και Εγνατία οδό, θα μπορέσουν να μεταφερθούν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Μια μεγάλη κίνηση του Ιβάν Σαββίδη, που ακόμη και σήμερα, περιμένει την Κυβέρνηση, για να ετοιμάσει την έκπληξη επέκτασης του 6ου προβλήτα, με εντυπωσιακό πλάνο!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτοξεύει" Λεζόρ ο Γιαννακόπουλος - Απαντάει με top όνομα σε Μπραζντέικις - Δεν ανησυχούν για Σλούκα