Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έπιασε το... Τζόκερ με Τάισον ο ΠΑΟΚ - Για αυτό... φώναζε για Μπότο ο Λουτσέσκου - "Οικογένεια" ο Δικέφαλος
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-27 23:28:00

Έπιασε το... Τζόκερ με Τάισον ο ΠΑΟΚ - Για αυτό "φώναζε" για Μπότο ο Λουτσέσκου - Φοβερή στιγμή με Σαμάτα

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ο Βραζιλιάνος που κλείνει... στόματα με τις εμφανίσεις του και ο Δικέφαλος του Βορρά που έχει αλλάξει επίπεδο μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή.

ΠΑΟΚ: Θετικών αποτελεσμάτων συνέχεια για τον Δικέφαλο του Βορρά που μετά την Ελσίνκι και τον ΠΑΣ δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη κόντρα και στον Βόλο και να ετοιμάζεται πλέον για το crash test απέναντι στον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο. Μάλιστα το σύνολο του Λουτσέσκου δείχνει να μην επηρεάζεται από τις αλλαγές που γίνονται από τον Ρουμάνο τεχνικό, αφού κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας είδαμε για ακόμα μια φορά νέα πρόσωπα, που δεν έχουν παίξει μαζί, στην ενδεκάδα, όμως το αποτέλεσμα ήταν ακόμα τρία γκολ στο ενεργητικό της ομάδας και μάλιστα… περπατητά.

Το μεγάλο «δώρο» που έχει φέτος ο Λουτσέσκου δεν είναι άλλο από το γεγονός πως μπορεί να αφήνει στον πάγκο παίκτες όπως ο Ντεσμπόντοφ ή ο Κωνσταντέλιας και να μην υπάρχει καμία διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού, όπως να βγάζει αρκετά πριν το τέλος τους Τάισον, Ζίβκοβιτς και Σβαμπ, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όλο αυτό δείχνει την καλή δουλειά που τελικά έγινε στο πεδίο των μεταγραφών το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μπότο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλές ήταν οι φωνές περί καθυστέρησης κινήσεων που θα κόστιζε στην Ευρώπη, κάτι που δεν έγινε, ενώ οι παίκτες που ήρθαν δείχνουν να «κουμπώνουν» τόσο με αυτούς που ήταν ήδη στην Τούμπα, όσο και με τις σκέψεις και τα «θέλω» του Λουτσέσκου για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Όλα αυτά, σε σχέση και με την περσινή χρονιά που τελικά μόνο επιτυχημένη δεν ήταν, δείχνουν τελικά πως ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής παρά τις περγαμηνές του και τα όσα είχε κάνει πιο πολύ πρόβλημα δημιουργούσε στον ΠΑΟΚ, παρά καλό, ενώ ήταν δεδομένο πως ο Ρουμάνος έχει μάθει να δουλεύει μόνος του κάτι που μέχρι τώρα δείχνει να του βγαίνει.

Παράλληλα δεν πρέπει να αφήσουμε στην άκρη και δύο αγωνιστικά. Αρχικά ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταφέρει να πιάσει το… Τζόκερ με τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος, που όταν ήρθε άκουσε τα μύρια όσα περί «συνταξιούχο» και «πρώην ποδοσφαιριστή» καταφέρνει να είναι το πρώτο… βιολί στην ομάδα και να αποτελεί βαρόμετρο στην εικόνα και απόδοση της ομάδας. Παρά τα χρόνια του, φέτος, δείχνει ανανεωμένος θυμίζοντας τα όσα έκανε με την Σαχτάρ παλαιότερα, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να μεταφέρει όσα ξέρει στον Κωνσταντέλια, κάτι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του νεαρού.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γκολ του Σαμάτα. Ο Αφρικανός φορ προσπαθούσε τόσο καιρό να βρει δίχτυα, χωρίς αποτέλεσμα κάτι που τον άγχωνε όσο περνούσε ο χρόνος. Αυτό φάνηκε και με τον πανηγυρισμό του στην Τούμπα, μετά το 3-0 και μένει μόνο κι ο ίδιος να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση κόντρα στον Βόλο, ενώ το πιο ενθαρρυντικό είναι πως οι συμπαίκτες του πανηγύρισαν μαζί του το τέρμα, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως ο ΠΑΟΚ φέτος είναι μια «οικογένεια» και πως η χρονιά μπορεί να φέρει πολλές χαρές στο τέλος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για Νο1 στόχο του ΠΑΟΚ - Ομάδα Premier για Λιβάι-Παυλίδη... καραμπόλα με Άρσεναλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags