Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Με αυτό τρελάθηκε από τους παίκτες του Άρη ο Μάντζιος - "Θα το ξεπεράσουμε αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-27 23:24:00

Με αυτό τρελάθηκε από τους παίκτες του Άρη ο Μάντζιος - "Θα το ξεπεράσουμε αλλά..."

Sportdog Team
Με αυτό τρελάθηκε από τους παίκτες του Άρη ο Μάντζιος - "Θα το ξεπεράσουμε αλλά..."

Απογοητευμένος από την ήττα που γνώρισαν οι Κίτρινοι από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός που σημείωσε το γεγονός που τον ενόχλησε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Άκης Μάντζιος: Εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε τελικά τέσσερα γκολ από τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός του Άρη, που σημείωσε παράλληλα ότι δεν του άρεσε η εικόνα των παικτών του μετά το τρίτο γκολ των Ερυθρόλευκων.

«Αν γινόταν το 1-2 στη φάση του Νταρίντα ίσως μιλούσαμε για διαφορετικό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε καλά. Ηματαν παθητικοί και δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε καλά, είχαμε το γκολ και το δοκάρι. Μετά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ και στο σημείο εκείνο εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο. Το κυριότερο είναι πως μετά το 3-1 δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα της ομάδας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε.

Είμαστε σε μία φάση που δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό τέμπο σε σερί αγώνων. Κάποια παιδιά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, κάποιοι επέστρεψαν από τραυματισμούς και κάποιοι ήρθαν αργά στην ομάδα. Θα το ξεπεράσουμε σίγουρα αυτό, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Με ενόχλησε όμως που παρατήσαμε το παιχνίδι μετά το 3-1», είπε ο Άκης Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για Νο1 στόχο του ΠΑΟΚ - Ομάδα Premier για Λιβάι-Παυλίδη... καραμπόλα με Άρσεναλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags