Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αφελής ο ΠΑΟ, απάντηση από Γερεμέγιεφ - Ο Λουτσέσκου παίζει με τη νοημοσύνη μας, τον "καίει" το ΒΙΝΤΕΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-01 22:57:00

Αφελής ο ΠΑΟ, απάντηση από Γερεμέγιεφ - Ο Λουτσέσκου παίζει με τη νοημοσύνη μας, τον "καίει" το ΒΙΝΤΕΟ!

του Νίκου Στεργίου
Αφελής ο ΠΑΟ, απάντηση από Γερεμέγιεφ - Ο Λουτσέσκου παίζει με τη νοημοσύνη μας, τον "καίει" το ΒΙΝΤΕΟ!

Το μεγάλο λάθος του Ρουμάνου και τι έγινε στο χορτάρι. Οι Πράσινοι μπορούν να αισθάνονται… αδικημένοι από την ισοπαλία, βάσει της εικόνας τους απέναντι στον Δικέφαλο, τη στιγμή που ο κόουτς των Θεσσαλονικιών ανεβάζει τους τόνους, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.

Σε ένα ντέρμπι που δικαιούταν ξεκάθαρα τη νίκη βάσει ευκαιριών, ο Παναθηναϊκός δυσκόλεψε τη ζωή του και τελικά χρειάστηκε έναν... από μηχανής Θεό στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τουλάχιστον οι Πράσινοι "κέρδισαν" με αυτόν τον τρόπο έναν ανέλπιστο πρωταγωνιστή όπως ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ, που ίσως μπορέσει μετά την αποψινή του παρουσία να πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Ο Σέρβος τεχνικός τον πήρε αναγκαστικά στην αποστολή ελέω της απουσίας του Σπόραρ, ενώ φάνηκε πως η χρησιμοποίησή του δεν ήταν παρά η... έσχατη λύση για τον  έμπειρο τεχνικό. Τον έβαλε στο 82' μην έχοντας άλλα πράγματα να δοκιμάσει, με τον Σουηδό όμως να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και να αποτελεί σταθερή απειλή στον αέρα, φτάνοντας μέχρι και στο γκολ που λύτρωσε την ομάδα του. Έστω και σε τέτοιες καταστάσεις, δηλαδή όταν ο Παναθηναϊκός ζορίζεται και αναγκάζεται να καταφύγει σε παιχνίδι με σέντρες (που δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Γιοβάνοβιτς), ο Γερεμέγιεφ μπορεί να φανεί χρήσιμος στη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός είχε 25 τελικές προσπάθειες και ο αντίπαλός του μόλις 6, οι Πράσινοι δεν μπορούν παρά να προβληματιστούν για τη χαμηλή τους αποτελεσματικότητα, αλλά και για την "αφέλεια" που επέδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο ενός ακόμα ντέρμπι. Όπως με την ΑΕΚ, έτσι και με τον ΠΑΟΚ έχασαν την αμυντική τους συνοχή στο δεύτερο ημίχρονο, άφησαν πολλούς χώρους και δέχθηκαν απανωτές φάσεις στο διάστημα 45'-60', με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στο 2-1 του Ζίβκοβιτς στο 58'.

Δυστυχώς, σε άλλο παιχνίδι η συζήτηση ξεφεύγει από το αγωνιστικό κομμάτι και επικεντρώνεται στη διαιτησία, δίχως επί της ουσίας να υπάρχει κανένας λόγος. Απλά και μόνο επειδή ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε με τέτοιο τρόπο που αν τον άκουγε κάποιος που δεν είδε το ματς, θα νόμιζε πως ο ΠΑΟΚ είχε... 4-5 κόκκινες κάρτες και άλλα τόσα ακυρωθέντα γκολ!

Αναφορικά με τις "ανάποδες" κάρτες και φάουλ που επεσήμανε ο Ρουμάνος τεχνικός, δεν χρειάζεται να πάρουμε θέση, καθώς ο καθένας έχει το δικαίωμα στην άποψη του. Ο ισχυρισμός του όμως περί γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει στο 90+6' επειδή θα έπρεπε να έχει λήξει το ματς, είναι τόσο υπερβολικός που παίζει με τη νοημοσύνη των φιλάθλων!

"Το γκολ μπαίνει μετά το πέρας των καθυστερήσεων ενώ είχε λήξει ο χρόνος όσο η μπάλα ήταν στο κέντρο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ποια είναι η αλήθεια; Δείτε το βίντεο από το γκολ και θα διαπιστώσετε ότι η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα στο 5:05 των καθυστερήσεων, ενώ είχαν υποδειχθεί 5 λεπτά. Δηλαδή όλη η φασαρία γίνεται για... 5 δευτερόλεπτα. Όσο για την μπάλα που "ήταν στο κέντρο"; Τη στιγμή που συμπληρώθηκε το πεντάλεπτο του έξτρα χρόνου, η μπάλα βρισκόταν λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ!

 

Υπάρχει κανείς στην Ελλάδα που πιστεύει πως αν το γκολ δεν έμπαινε, η φάση περνούσε και το ματς έληγε, θα ασχολούταν ο οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Λουτσέσκου, με τα... έξτρα 5 δευτερόλεπτα;

Και τέλος, αν ο Ρουμάνος τεχνικός επιμείνει στα λεγόμενά του, τότε περιμένουμε την επόμενη φορά που η δική του ομάδα θα σκοράρει στο... και 5 των καθυστερήσεων, να βγει και να πει ότι το γκολ κακώς μέτρησε. Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουτσέσκου: "Ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, διαφθορά"! - Έφυγε με χειρονομία από Λεωφόρο! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags