Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νικολακόπουλος: "Με κορυφαίο τον Μαντί μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, ξέφυγε από Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-01 23:30:00

Νικολακόπουλος: "Με κορυφαίο τον Μαντί μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, ξέφυγε από Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Με κορυφαίο τον Μαντί μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, ξέφυγε από Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ"

Ακούσε πώς σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος το άνετο 3-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε... σβηστά 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μιλά για το αποτέλεσμα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ σχολίασε ότι οι Πειραιώτες, με κορυφαίο παίκτη του γηπέδου τον Μαντί Καμαρά συνέχισαν νικηφόρα και αποσπάστηκε κι άλλο βαθμολογικά από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και βέβαια θα είναι σίγουρα πρώτοι στη διακοπή του πρωταθλήματος, ό,τι αποτελέσματα κι αν κάνει η ΑΕΚ στα επόμενα δύο της ματς.

Επισήμανε ότι το καλό κομμάτι για τον Ολυμπιακό ήταν στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, όπου και καθάρισε με δύο αριστερά σουτ του Ποντένσε.

Στη συνέχεια, ενώ τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν συντήρηση ενόψει Μπάτσκα Τόπολα, είχε και επιπολαιότητα στο παιχνίδι του, χαλάρωση και χαμηλές στροφές.

Το ευχάριστο είναι ότι το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε με τον Ροντινέι, που άξιζε το γκολ έστω και στο τέλος καθώς έχει προσφέρει τόσα στους συμπαίκτες του, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στον Ολυμπιακό να προστατέψει παίκτες ενόψει Ευρώπης (Ρέτσο, Έσε και για ένα ημίχρονο Φορτούνη, Φρέιρε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό το πανό δεν ξεκινούσε το ΠΑΣ-Ολυμπιακός! - Έφυγε ο διαιτητής, "παρακάλια" στους οπαδούς (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags