Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Συναγερμός" με Τάισον - Νέα σενάρια για αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ - Εκεί τον στέλνουν
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 20:41:00

"Συναγερμός" με Τάισον - Νέα σενάρια για αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ - Εκεί τον στέλνουν

Sportdog Team
"Συναγερμός" με Τάισον - Νέα σενάρια για αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ - Εκεί τον στέλνουν

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τάισον με την φανέλα του ΠΑΟΚ κρατούν σε εγρήγορση αρκετές ομάδες της Βραζιλίας. 

ΠΑΟΚ: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τάισον με την φανέλα του ΠΑΟΚ κρατούν σε εγρήγορση αρκετές ομάδες της Βραζιλίας. Δύο εξ αυτών, οι Κρουζέιρο και Βάσκο ντα Γκάμα φαίνεται να τον παρακολουθούν στενά.

Ο Βραζιλιάνος ξεχώρισε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, δίνοντας πολλές βοήθειες στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τα νούμερα και εν γένει η παρουσία του στους Θεσσαλονικείς δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους συμπατριώτες του, βάζοντας στο κάδρο ενδιαφέροντος τις Κρουζέιρο και Βάσκο.

Οι δύο ομάδες αποσκοπούν σε συμφωνία μαζί του, σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2024, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως: «δείχνει ότι είναι ακόμα ικανός να παίζει σε υψηλό επίπεδο».

Προφανώς για τους Βραζιλιάνους, η Ιντερνασιονάλ έχει πάντα τον πρώτο λόγο στην υπόθεση Τάισον δεδομένης της σχέσης του παίκτη με τον σύλλογο, ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν υπάρχουν ακόμη ανοιχτά θέματα ανάμεσα στις δύο πλευρές... Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι αναφορές περί ενδιαφέροντος σε θεωρητική βάση για τον Τάισον, από ΜΜΕ της πατρίδας του.

Πήγη: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ποτέ σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου - Γι' αυτό τον κρατάει ο ΠΑΟΚ - Θα δώσει νέο συμβόλαιο ο Σαββίδης;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags