Facebook Pixel Δικαίωση Γιοβάνοβιτς: Ανατροπή με… φευγάτο
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 19:38:00

Δικαίωση Γιοβάνοβιτς, κόντρα σε όλους στον ΠΑΟ - Ανατροπή με… φευγάτο - Άμεσα στα γραφεία Αλαφούζου!

του Νίκου Στεργίου
Δικαίωση Γιοβάνοβιτς, κόντρα σε όλους στον ΠΑΟ - Ανατροπή με… φευγάτο - Άμεσα στα γραφεία Αλαφούζου!

Η επιμονή του Σέρβου και ο κίνδυνος να χαθεί τζάμπα για την ΠΑΕ. Ο κόουτς τον πίστευε πολύ, αποφάσισε να μην γίνει μεταγραφή στη θέση του παρότι όλοι τον... πίεζαν και οι εμφανίσεις του τον δικαίωσαν απόλυτα. Τελικά, όχι μόνο δεν θα φύγει, αλλά προσεχώς θα κληθεί για νέο συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτέλεσε την αποκάλυψη του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της, αφού οι καταπληκτικές εμφανίσεις που έκανε στα ευρωπαϊκά προκριματικά τού εξασφάλισαν θέση βασικού στο Τριφύλλι. Ο νεαρός δεξιός μπακ τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο οι Πράσινοι δεν ζημιώθηκαν αγωνιστικά, μιάς και ο Γιάννης Κώτσιρας βγάζει ασπροπρόσωπο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την απόδοσή του.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ κλήθηκε να καλύψει το κενό του Βαγιαννίδη και μέχρι στιγμής έχει κάνει την απουσία του νεαρού άσου να μη γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στο γήπεδο. Ο Κώτσιρας διανύει περίοδο φόρμας, δίνοντας λύσεις στην άμυνα και έχοντας σημαντική επίδρασή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, με αποκορύφωμα την ασίστ κόντρα στη Βιγιαρεάλ και το πέναλτι που κέρδισε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

 

Πρόκειται σίγουρα για την απάντηση ενός παίκτη, στον οποίο έχει ασκηθεί κατά καιρούς περισσότερη κριτική από όσο άξιζε. Παράλληλα, η εξαιρετική απόδοση του Κώτσιρα αποτελεί επίσης δικαίωση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να μην προσθέσει στο ρόστερ έναν ακόμα δεξιό μπακ αλλά να στηρίξει το δίδυμο Κώτσιρας-Βαγιαννίδης.

Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του 30χρονου αμυντικού ήταν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Προκειμένου οι Πράσινοι να μη ρισκάρουν να τον χάσουν ως ελεύθερο, θα έπρεπε είτε να τον πουλήσουν είτε να τον ανανεώσουν. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε προσέγγιση για ανανέωση συμβολαίου, θεωρήθηκε πως ο παίκτης θα αποτελούσε παρελθόν άμεσα.

Παρ' όλα αυτά, ο διεθνής μπακ όχι απλά έμεινε στην ομάδα, αλλά έχει γίνει πλέον βασικός και μοιάζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ακόμα δεν έχει μπει σε συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, εντούτοις καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι αν ο 30χρονος άσος συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, οι πιθανότητες να γίνει προσέγγιση από τους Πράσινους είναι μεγάλες.

Άλλωστε, μιλάμε για παίκτη που το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκε για ομάδες όπως η Ρέιντζερς, άρα η πιθανότητα να φέρει καλή πρόταση στα γραφεία του Τριφυλλιού κάθε άλλο παρά αμελητέες είναι. Είτε ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να κρατήσει τον Κώτσιρα είτε να τον πουλήσει, η ανανέωση συμβολαίου φαντάζει μονόδρομος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει την Μακάμπι με νίκη ο ΠΑΟ - Επηρεασμένη από τη φυγή Μπαράκ" - Στον... αέρα ο Βαγιαννίδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags