Facebook Pixel Φάνης Γκέκας: "Καμπανάκι" Γκέκα σε ΠΑΟΚ - "Μαθημένη σε δύσκολες έδρες η Άιντραχτ" - Αυτό θα δώσει ώθηση
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-05 17:30:00

"Καμπανάκι" Γκέκα σε ΠΑΟΚ - "Μαθημένη σε δύσκολες έδρες η Άιντραχτ" - Αυτό θα δώσει ώθηση

Sportdog Team
"Καμπανάκι" Γκέκα σε ΠΑΟΚ - "Μαθημένη σε δύσκολες έδρες η Άιντραχτ" - Αυτό θα δώσει ώθηση

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός όπου και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με τη γερμανική ομάδα.

Φάνης Γκέκας: Ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που ξέρουν καλύτερα από πολλούς την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο παλαίμαχος επιθετικός και πλέον προπονητής όπου με τη γερμανική ομάδα είχε σκοράρει 27 γκολ σε 52 συμμετοχές και μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη 2η αγωνιστική του Conference League, επισήμανε τον ρόλο της Τούμπας αλλά και την κατάσταση των ''αετών''.

Αρχικά για το δικό του επίτευγμα να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη Γερμανία: «Κανένας δεν το πίστευε, μαζί με αυτούς και εγώ, ήθελα να πάω να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα αλλά όπως εξελίχθηκε η χρονιά πιστεύω ότι το άξιζα. Σε μερικούς αρέσω, σε μερικούς δεν αρέσω, τα υπόλοιπα είναι για το καφενείο».

Για την κατάσταση της Άιντραχτ τώρα: «Δεν μιλάμε για τότε που ήμουν εγώ, έχει κατακόρυφη άνοδο και περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι με την ατμόσφαιρα να παίζει καταλυτικό ρόλο, αλλά η Άιντραχτ είναι μαθημένη σε τέτοια ατμόσφαιρα όπως αυτής της Τούμπας, αλλά η Άιντραχτ έχει παίξει σε πιο δύσκολες έδρες, ωστόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει ευεργετικά τον ΠΑΟΚ, δίνοντας του ώθηση στο παιχνίδι. Τόσο στην Άιντραχτ όσο και στον ΠΑΟΚ αρέσει το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, θα έλεγα πως είναι ένα παιχνίδι που θα είναι μοιρασμένο σε πιθανότητες με τις δύο ομάδες να έχουν τα δυνατά τους σημεία», είπε ο Φάνης Γκέκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Γιαννακόπουλου! Μίλησε στους παίκτες για Ολυμπιακό και Σούπερ Καπ - Ποιο το... παράπονό του (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags