ΠΑΟΚ: Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτηκς στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League και αύξησε την κριτική στους Γερμανούς. Τα μέσα της Γερμανίας αναφέρθηκαν στην ήττα της ομάδας, στην ένταση που επικράτησε στο τέλος και στις αποβολές των Τραπ και Μεϊτέ. 

Ζορίζουν τα... πράγματα για Άιντραχτ - Δημοσιεύματα... φωτιά με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Το «Kicker» ανέφερε ότι η Άιντραχτ βγήκε νοκ-άουτ στο τέλος με το γκολ του Κουλιεράκη στις καθυστερήσεις, εστιάζοντας στην κακή εικόνα των Γερμανών στο παιχνίδι, στο ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και στο γκολ που προήλθε από λάθος του αντιπάλου. 

Το «Spiegel» τόνισε ότι «Η κρίση της Άιντραχτ φτάνει και στην Ευρώπη» υποστηρίζοντας ότι οι Γερμανοί έχουν μία νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα και τη χειρότερη επίθεση και στο Conference League ενώ η τοπική «Frankfurter Rundschau» χαρακτήρισε «καταιγίδα» τις καθυστερήσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σπάιντερμαν" ο Μπρινιόλι όμως ζορίζει τον ΠΑΟ - Δεν έχουμε δει τίποτα από Αράο - Άλλαξε το DNA ο Γιοβάνοβιτς

Ζορίζουν τα... πράγματα για Άιντραχτ - Δημοσιεύματα... φωτιά με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ΦΩΤΟ)