ΠΑΟΚ: Ο Ντομινικ Κοτάρσκι έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με αρκετές σημαντικές επεμβάσεις και είναι από τα θέματα συζήτησης στην πατρίδα του.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπορεί να μην διατήρησε το μηδέν στην εστία του αλλά ειδικά στο δεύτερο μέρος και πριν το 1-1 έδειξε μια ακόμα φορά ότι είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια – προκλήσεις.

Η ιστοσελίδα Telesport φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στον Κοτάρσκι και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του στην σεζόν με τον Δικέφαλο μετά από την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στους Γερμανούς.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα για τον 23χρονο γκολκίπερ αναφέρει :

«Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι προστατεύει την εστία του ΠΑΟΚ και αυτή τη σεζόν κάνει σπουδαίες εμφανίσεις. Ο πρώην τερματοφύλακας της Γκόριτσα και μέχρι πρόσφατα εκπρόσωπος της Ελπιδων της Κροατίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ισοπαλία της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό (2-2) το Σαββατοκύριακο και χθες το βράδυ ήταν εξίσου σημαντικός στην κατάκτηση μιας μεγάλης ευρωπαϊκής νίκης επί της Άιντραχτ (2-1).

Αν και δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και στις δύο περιπτώσεις, ο Κοτάρσκι ξεχώρισε με επεμβάσεις και στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος σημείωσε έως και 10 αποκρούσεις κόντρα στους πράσινους και χθες το βράδυ, τέσσερις μέρες μετά από εκείνο το μεγάλο παιχνίδι. , απέκρουσε άλλα έξι σουτ εναντίον της ομάδας της Bundesliga και έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην εφαρμογή Sofascore για τον ΠΑΟΚ (8,0).

Εκτός από έξι αποκρούσεις, ο Kοταρσκι κατέγραψε ένα τάκλιν, εξάλειψε έναν κίνδυνο και κέρδισε μια εναέρια μονομαχία και μοίρασε επίσης 10 ακριβείς μακριές μπάλες. Μετρά επτά clean sheet φέτος στις 15 εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν και αποδεικνύεται διαρκώς σημαντικό στοιχείο της ομάδας του ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον της Μπάγερν γι’ αυτόν αναφέρθηκε πρόσφατα , αλλά αυτά είναι μόνο φήμες προς το παρόν.

Ο τερματοφύλακας από το Ζαμπόκ, που είναι 23 ετών, κλήθηκε από τον προπονητή Ζλάτκο Ντάλιτς για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου με την Τουρκία και την Ουαλία ως αναπληρωτής αν υπάρξει τραυματισμός και αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αργήσει να βρεθεί ανάμεσα στους τρεις τερματοφύλακες της βασικής λίστας. Προηγούνται οι Ίβιτσα Ιβουσίτς, Νεντέλκο Λάμπροβιτς, Ivica Ivušić, ενώ την ευκαιρία του περιμένει και ο Ίβο Γκρμπιτς».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σπάιντερμαν" ο Μπρινιόλι όμως ζορίζει τον ΠΑΟ - Δεν έχουμε δει τίποτα από Αράο - Άλλαξε το DNA ο Γιοβάνοβιτς