Facebook Pixel ΑΕΚ: Σχέδιο Αλμέιδα με Πολλές Αλλαγές - Πισάρο και Ζίνι στα Πλάνα
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-08 11:18:00

Σχήμα με πολλές αλλαγές από Αλμέιδα - Γι' αυτό πήρε Ζίνι αντί Μοχαμάντι - Φαβορί ο Πισάρο, οι πιθανοί 11

Sportdog Team
Σχήμα με πολλές αλλαγές από Αλμέιδα - Γι' αυτό πήρε Ζίνι αντί Μοχαμάντι - Φαβορί ο Πισάρο, οι πιθανοί 11

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για τον "πονηρό" αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Παιχνίδι με βαθμό επικινδυνότητας, λόγω των απουσιών και μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στον Άγιαξ, θεωρεί το σημερινό εξ αναβολής της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό (19:30) ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Παναιτωλικός ως τώρα ήταν η χειρότερη ομάδα χωρίς να έχει όμως το χειρότερο υλικό. Είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά τώρα που άλλαξε προπονητή. Θα πρέπει η ΑΕΚ να είναι πολύ σοβαρή για να πάρει τη νίκη και ίσως είναι η ευκαιρία να κρατήσει για πρώτη φορά το μηδέν», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τσούμπερ προφυλάχθηκε και θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή, ενώ και ο Λιβάι έχει ελπίδες να προλάβει το ματς με τον Αστέρα. Ο Μοχαμάντι έμεινε έξω λόγω του περιορισμού στους ξένους, για να μπει ο Ζίνι και να έχει επιπλέον επιλογές στην επίθεση», πρόσθεσε.

 

Όσο για την ενδεκάδα; «Θα γίνουν πολλές αλλαγές, αλλά λογικά όχι στην άμυνα. Πιστεύω πως θα παίξουν ξανά ο Βίντα με τον Μουκουντί. Δεξιά θα πάει ο Ρότα και αριστερά ο Χατζισαφί. Στο κέντρο θα δούμε Γιόνσον-Μάνταλο ή Γιόνσον-Πινέδα. Στην κορυφή πιστεύω πως είναι ο Πόνσε, δεξιά ο Ελίασον και αριστερά θα δούμε, με τον Πισάρο φαβορί. Βλέπω να παίζει ο Μάνταλος, είτε ως δεύτερο χαφ, είτε να πάει σε πιο επιθετικό ρόλο», σημείωσε.

Τέλος, για την προσαρμογή των δύο καλοκαιρινών αποκτημάτων της ΑΕΚ είπε: «Ο Πισάρο δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως, αλλά δεν είναι εύκολο, γιατί έρχεται από ένα πρωτάθλημα που παιζόταν με άλλο ρυθμό. Πάντως είναι πολύ καλός παίκτης και όσο περνά ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Το ίδιο και ο Πόνσε, που ήδη από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει δείξει πως αρχίζει να κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται από τον φορ».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λάθος Αλμέιδα, τα ίδια έκανε και ο Ζιντάν στη Ρεάλ - Όλοι καλοί στην ΑΕΚ, εκτός Γκατσίνοβιτς - Θωρηκτό Άμραμπατ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags