Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ομάδα σήμερα δίνει ένα παιχνίδι, που είναι το τελευταίο του αγωνιστικού Γολγοθά, μετά από ένα σερί από σημαντικά παιχνίδια, με ταξίδια, και με μία προπόνηση-χαλάρωμα πάει να παίξει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του το έχουν κυκλώσει ως ένα από τα πλέον δύσκολα, επειδή είναι στο φινάλε αρκετών, απαιτητικών αγώνων, με μεγάλη ένταση, που προηγήθηκαν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η κούραση δεν είναι μόνο σωματική, είναι και πνευματική. Δεν κουράζονται μόνο όσοι παίζουν, αλλά και όσοι είναι στην αποστολή, είτε παίξουν λίγο είτε καθόλου. Τα ταξίδια προκαλούν μία κούραση, που συχνά βγαίνει στο γήπεδο και για αυτό υπάρχει η ανησυχία για το σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που όσο πάει βελτιώνεται», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ατρόμητος είχε δυσκολέψει και πέρυσι τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε νικήσει με αρκετή δυσκολία και τώρα φαίνεται πως τον περιμένει άλλο ένα απαιτητικό ματς. Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να μπει πάρα πολύ δυνατά, να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ώστε να του φύγει το άγχος και να μπορέσει να φτάσει στη νίκη. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, μία μεγάλη ευκαιρία, για να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς τον Ολυμπιακό, που είναι πρώτος. Στην ενδεκάδα θα έχουμε αρκετές αλλαγές, ενώ δεν αποκλείω καθόλου να έχουμε και πάλι αλλαγή τερματοφύλακα».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει "τζάμπα" μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟ - Ήταν αποστολή με Μακάμπι - Μεταγραφή με... μέσον στον ΠΑΟΚ!