Η νέα βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και η απογοητευτική εικόνα του Ατρομήτου στη Λεωφόρο, αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις και πιθανότητα αλλαγή προπονητή στο Περιστέρι, όπως σας έχει αποκαλύψει η στήλη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr εδώ και μέρες!

Ο Γιώργος Σπανός είχε διατηρήσει στον πάγκο τού Ατρόμητου τον Κρις Κόουλμαν το περασμένο καλοκαίρι, περισσότερο με μισή καρδιά παρά γιατί πραγματικά πίστευε ότι η ομάδα θα μπορούσε μαζί του να πετύχει κάτι πολύ καλό φέτος.

Και ο Κόουλμαν είχε ρίξει τις απαιτήσεις του, σε μια ένδειξη καλή θέλησης, συμφωνώντας να παίρνει 12.000-13.000 ευρώ τον μήνα αντί για 20.000 ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του την περασμένη χρονιά, με αποτέλεσμα να συνεχίσει στην ομάδα.

Με τον Ατρόμητο όμως να βρίσκεται  μετά από 7 αγωνιστικές στην προτελευταία θέση τού βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς, σαφώς ο Σπανός πρέπει να λάβει τα μέτρα του. Και η διακοπή λόγω εκλογών και εθνικών ομάδων είναι πρώτης τάξης λύση για να εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή.

Πολύ ψηλά λοιπόν στη λίστα του Σπανού βρίσκονται τα ονόματα των Αργύρη Γιαννίκη και Τραϊανού Δέλλα, ενώ υπήρξε τα τελευταία 24ωρα και φημολογία για τον Ρικάρντο Σα Πίντο! Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δεν έχει μέλλον στον κυπριακό σύλλογο για εξωαγωνιστικούς λόγους (είχε ένα σοβαρό περιστατικό κακής συμπεριφοράς) και, ήδη, ο βοηθός του Ζοσέ Ντομίνγκεζ κοουτσάρει την ομάδα.

Μπορεί ο Πίντο να αφήσει ασυγκίνητο τον Σπανό; Σε κάθε περίπτωση οι Γιαννίκης και Δέλλας δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής έχει "ρεύμα" στον περιστεριώτικο σύλλογο, τον σέβονται όλοι και δεν αποκλείεται να προκριθεί η δική του περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθμολογία Super League - Σε απόσταση βολής ο Παναθηναϊκός πριν το ντέρμπι - Στα ίσια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ