Τα ενδιαφέροντα (όσο και ενθαρρυντικά) συμπεράσματα που προέκυψαν για την ΑΕΚ από την άνετη νίκη επί του Παναιτωλικού απαρίθμησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, στάθηκε αρχικά στο γεγονός ότι έσπασε η… κατάρα του να δέχεται γκολ η Ένωση σε όλα τα φετινά της παιχνίδια.
Από την άλλη, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» σκοράρουν φέτος αρκετά από στημένες φάσεις, έναν τομέα που ίσως ήταν ο μόνος που υστερούσαν πέρυσι έναντι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Παράλληλα, στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Αραούχο (παρόλο που δεν πέτυχε γκολ), υπογραμμίζοντας ότι τη δημιουργία χώρων για τους υπόλοιπους, που κάνει πολύτιμο τον Γκαρσία, την προκαλεί σε μεγάλο βαθμό και ο Αργεντινός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αραούχο δεν είναι... Φαν Βέερτ - Ανεβάζει την ΑΕΚ ο Πισάρο - Επιτέλους τέρμα στο φετινό αστείο!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο