Νέος... πόλεμος ξέσπασε στη Σούπερ Λιγκ με αφορμή την επιλογή του Σουηδού αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ!

Η πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου για το συγκεκριμένο πρόσωπο, που πέρασε με την σύμφωνη γνώνη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, προκάλεσε μεγάλη ένταση και την οργισμένη αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε προσωπική επίθεση στους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από την συνεδρίαση πριν την ψηφοφορία, δείχνοντας επίσης την αντίθεσή του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και της Super League μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι Ξεφτίλα για τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη άλλα να συμφωνούμε στη Λίγκα κι άλλα να γίνονται εδώ».

Σε εκείνο το σημείο τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, λέγοντάς του: «Εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη εδώ, επιστρέφεται ο χαρακτηρισμός ως απαράδεκτος γιατί ποτέ δεν είχαμε συμφωνήσει, είχαμε επιφυλαχθεί να μιλήσω τότε με τον κ. Σαββίδη. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ξεφτίλα να εγκρίνουμε τώρα τον Σουηδό ενώ μάλιστα ήταν κ υποψήφιος το 2020 και δεν έχουμε κάτι να καταμαρτυρήσουμε εναντίον του ανθρώπου».

Αποχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη συνάντηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις στο θέμα του αρχιδιαιτητή

O Παναθηναϊκός αποχώρησε από τη σημερινή συνάντηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του στις μεθοδεύσεις που θεωρεί ότι γίνονται στο θέμα του νέου αρχιδιαιτητή. Συγκεκριμένα, προτάθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, ως «μοναδική λύση», το όνομα του Σουηδού Πίτερ Φρόιντφελντ, ο οποίος στο παρελθόν είχε απορριφθεί ομόφωνα.

Οι "πράσινοι", αφότου απορρίφθηκε η πρότασή τους να σταλούν άλλα τρία βιογραφικά, αποχώρησαν καταγγέλλοντας, αφενός ότι δεν ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία (αντί για τρία βιογραφικά υποψηφίων από την UEFA, παρουσιάστηκε ένα και μοναδικό το οποίο δεν το έστειλε η UEFA, αλλά απλά ρωτήθηκε εκ των υστέρων από την ΕΠΟ), αφετέρου την εν γένει λειτουργία του συστήματος, που θεωρούν ότι υποβαθμίζει και παρακάμπτει διαρκώς την Επιτροπή, φέρνοντάς την προ τετελεσμένων γεγονότων.