Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν δεν βγάζει από την 11αδα της Ευρώπης ο Λουτσέσκου - Τον βγάζει... ασπροπρόσωπο
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-13 13:02:00

Αυτόν δεν βγάζει από την 11αδα της Ευρώπης ο Λουτσέσκου - Τον βγάζει... ασπροπρόσωπο

Sportdog Team
Αυτόν δεν βγάζει από την 11αδα της Ευρώπης ο Λουτσέσκου - Τον βγάζει... ασπροπρόσωπο

Ο Δικέφαλος του Βορρά πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στη σεζόν και μάλιστα ένας παίκτης δεν έχει χάσει τη θέση του σε κανένα παιχνίδι της Ευρώπης που έχει δώσει η ομάδα.

ΠΑΟΚ: Ο Χάρης Τσιγγάρας επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Τουλούζ και αναδεικνύεται σε έναν χρήσιμο και κομβικό ποδοσφαιριστή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ηδη σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν έχει βελτιώσει μια ατομική επίδοση. 

Ο νεαρός μέσος έχει αγωνιστεί και στους οκτώ αγώνες που έχει δώσει η ομάδα στην Ευρώπη, δηλαδή στα έξι ματς προκριματικών αλλά και στα δυο της φάσης των ομίλων. Αυτές οι οκτώ συμμετοχές είναι η καλύτερη προσωπική επίδοση. Την σεζόν 2021-22 είχε παίξει σε επτά ευρωπαϊκά ματς, τρια περισσότερα από τη σεζόν 2020-21. 

Φέτος μετρά 11 παρουσίες σε επίσημα ματς του ΠΑΟΚ και ψάχνει άλλα 18 σε όλες τις διοργανώσεις για να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ καθώς την σεζόν 2021-22 είχε 28 συμμετοχές.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφήνει ομάδα Big-4 για τον παραδοσιακό αντίπαλο με 4.000 τον μήνα - Φέρνει και στόπερ στο Λιμάνι ο… Γιόβετιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags