Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: "Κίνδυνος" με Καμαρά στον Ολυμπιακό - Ξεκίνησαν οι επαφές στο εξωτερικό - Εξελίξεις από 1η Ιανουαρίου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-12 13:12:00

"Κίνδυνος" με Καμαρά στον Ολυμπιακό - Ξεκίνησαν οι επαφές στο εξωτερικό - Εξελίξεις από 1η Ιανουαρίου!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Κίνδυνος" με Καμαρά στον Ολυμπιακό - Ξεκίνησαν οι επαφές στο εξωτερικό - Εξελίξεις από 1η Ιανουαρίου!

Η ομάδα που... περιμένει και η απόφαση του ποδοσφαιριστή. Στο Λιμάνι θέλουν να τον κρατήσουν και να ανανεώσει, ωστόσο σε δύο μήνες θα κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος. Διαβάστε στο Sportdog.gr τις τελευταίες εξελίξεις...

Μπορεί να βρισκόμαστε στο πρώτο μισό τού πρωταθλήματος και μόλις πριν από λίγο καιρό οι ομάδες να ολοκλήρωσαν τα ρόστερ τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν πάψει τα οργανωμένα κλαμπ να κάνουν το σκάουτινγκ που θα φέρει έτοιμες λύσεις όταν παραστεί ξανά ανάγκη.

Κάπως έτσι έφτασε στα αυτιά τού sportdog η είδηση ότι ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στη λίστα ομάδων από τη Γαλλία και την Ιταλία, δεδομένου ότι 26χρονος άσος έχει επανέλθει στα καλά παιχνίδια με τη φανέλα τού Ολυμπιακού και, κυρίως, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Κι εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Πειραιώτες θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μαντί και, μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να τον καλέσουν (όπως και τους Πασχαλάκη, Μασούρα και Φορτούνη) για να φανεί αν υπάρχει αυτή η προοπτική. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο Καμαρά θέλει να αφήσει λεφτά στα ταμεία τής ΠΑΕ φεύγοντας, γιατί είναι δεδομένη η επιθυμία του να παίξει ξανά στο εξωτερικό, ή αν δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Αν ο Μαντί αισθάνεται υποψρεωμένος για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη, του έδωσε την ευκαιρία για να κατακτήσει πρωταθλήματα και να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, μπορεί να ανανεώσει και να υπάρξει συμφωνία να φύγει με ένα ποσό κοντά στα 3-4 εκατ. ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ανανεώσει καν το συμβόλαιό του.

"Ανεπίσημη επαφή με τεχνικό σύμβουλο;" - Αυτό είναι το πρόβλημα με καμαρά στην Ιταλία - Ποιος περιμένει στη γωνία

Το ζήτημα, όμως, είναι ποιες ομάδες μπορεί να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. "Κανένα κλαμπ επιπέδου στη Γαλλία δεν ψάχνει για παίκτη αυτή την περίοδο, όλοι λένε ευτυχώς που τελείωσαν επιτέλους οι μεταγραφές και έχουν σταθερό ρόστερ. Καμία ομάδα δεν ψάχνεται επισήμως για 8άρι, εκτός αν υπάρχουν επαφές με κάποιον τεχνικό σύμβουλο ομάδας και γίνεται επαφή ανεπίσημα", ανέφερε μέσω του sportdog ο Μιχάλης Σινάκος, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Το sportdog απευθύνθηκε και στον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, expert του ιταλικού ποδοσφαίρου, για το ίδιο θέμα. "Είναι μη κοινοτικός ο Καμαρά και η Ιταλία έχει περιορισμό στους μη κοινοτικούς - Δεν επιτρέπεται σε μια ομάδα να αποκτήσει πάνω από δύο σε μια σεζόν", ανέφερε ο καλός συνάδελφος.

Εμείς να προσθέσουμε ότι όντως στη Γαλλία ο Μ. Καμαρά δεν έχει κύκλο από ομάδες που να ενδιαφέρονται, καθώς ποτέ δεν έχει προκύψει από εκεί ενδιαφέρον - Αν και είχε θητεία στην Αζαξιό. Αντίθετα, από την Ιταλία είχε υπάρξει παλιότερα έντονο ενδιαφέρον από τη Νάπολι, είχε παίξει πέρσι στη Ρόμα, και φέτος το καλοκαίρι τον ήθελαν οι Τζένοα και Σασουόλο.

Να προσθέσουμε κάτι ακόμα, ίσως το πιο σημαντικό: Στο ιταλικό πρωτάθλημα συμμετέχει και η Μόντσα και, μάλιστα, τα πηγαίνει και φέτος πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αυτό σημαίνει ότι ο Φρανσουά Μοντέστο, που ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει τον Καμαρά από την Οσέρ στο Λιμάνι, είναι παντοδύναμος στη θέση τού αθλητικού διευθυντή.

 Θα μπορούσε να περιμένει τις εξελίξεις με την ανανέωση του Καμαρά στον Ολυμπιακό και με το νέο χρόνο (που ο 26χρονος άσος θα είναι ελεύθερος για να υπογράψει όπου θέλει) να τον προσεγγίσει; Ας μην γελιόμαστε, αυτό είναι και το πιθανοτερο σενάριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags