Αλέξης Αλεξίου: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Metropolis 95.5 για τους αγώνες της εθνικής που ακολουθούν και τον Κωνσταντέλια.

«Η εθνική είναι σε ένα ομιλό που το ματς της Παρασκευής είναι πολύ σημαντικό. Αν θέλει να έχει ελπίδες πρέπει να περάσει από την Ιρλανδία. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες, παρότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι σκληρός αντίπαλος, παίζουν με πάθος» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ολλανδός, ο προηγούμενος προπονητής, είχε επιθετικό προσανατολισμό και ήθελε την κατοχή. Τον Πογέτ τον ενδιαφέρει πιο πολύ το αποτέλεσμα. Ξαναλέω, νομίζω ότι πρέπει να φύγει την Παρασκευή με το διπλό. Είναι ένα παιχνίδι που έχει στόχο, είναι κομβικό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχει το υλικό για να το κερδίσει η εθνική ομάδα».

Για την διαχείριση του Κωνσταντέλια από τον Πογέτ: «Η δική μου άποψη είναι ότι είσαι εκλέκτορας και πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες. Μπορεί να άργησε στο πρωινό, δεν είναι σωστό, αλλά έπρεπε να το χειριστεί λίγο διαφορετικά. Να του μιλήσει και να του εξηγήσει γιατί πρέπει να πηγαίνει πρώτος. Είναι ένα ταλέντο, και ο ίδιος θέλει να είναι επαγγελματίας και πειθαρχημένος.

Η αξία του είναι δεδομένη, πρέπει να τον εμπιστευτούμε, να τον συμβουλεύουν και να τον μιλάνε. Πίσω από τον φορ μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Εγώ θα τον έβαζα βασικό την Παρασκευή».

Για τον Κουλιεράκη σημείωσε: «Πρέπει να ξεκινήσει και αυτός. Είναι νέος, έχει καλό κορμί και πρέπει να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και να ανεβάζει την απόδοσή του για να καθιερωθεί και στην εθνική. Ο σέντερ μπακ πρέπει να βάζει γκολ από στημένα. Πρέπει, ωστόσο, να βελτιώσει πράγματα και χαμηλά και ψηλά. Έκανε το λάθος με την Αϊντραχτ, αλλά δεν τον πήρε από κάτω και του δόθηκε η ευκαιρία να το διορθώσει. Από τα λάθη μαθαίνουμε. 

Βλέπω τον ΠΑΟΚ σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα παλέψουν και νομίζω θα είναι κοντά μέχρι το τέλος», είπε ο Αλέξης Αλεξίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφήνει ομάδα Big-4 για τον παραδοσιακό αντίπαλο με 4.000 τον μήνα - Φέρνει και στόπερ στο Λιμάνι ο… Γιόβετιτς!