Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ελεύθερος χαφ των… 10 εκατ. για Ολυμπιακό - Προσωπική επιλογή Καρεμπέ - "Προσωπικότητα και σουτ"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-13 22:43:00

Ελεύθερος χαφ των… 10 εκατ. για Ολυμπιακό - Προσωπική επιλογή Καρεμπέ - "Προσωπικότητα και σουτ"! (Vid)

του Γιώργου Κτενά
Ελεύθερος χαφ των… 10 εκατ. για Ολυμπιακό - Προσωπική επιλογή Καρεμπέ - "Προσωπικότητα και σουτ"! (Vid)

Κυκλοφορεί ελεύθερος από 1/9 και έχει σούπερ βιογραφικό. Μία περίπτωση παίκτη που μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση 8 όσο και τη θέση 10 εξετάζουν σοβαρά τις τελευταίες ημέρες στο Λιμάνι. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και γιατί δεν έχει συμβόλαιο.

Μια λύση για τα χαφ που έχει μείνει χωρίς ομάδα φαίνεται ότι εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ που πιστώνεται στον Κώστα Νικολακόπουλο, καθώς ο Βαλόν Μπερίσα ενδιαφέρει τους Ερυθρόλευκους και οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι υπάρχει επαφή.

Ο 30χρονος άσος, που μπορεί να παίξει τόσο στη θέση 8 (αυτή, ας πούμε, είναι η καλή του θέση), όσο και στη θέση 10 αλλά και ως αριστερός χαφ (αν και δεξιοπόδαρος), ενώ έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα - Κυρίως στην Ιταλία με τη φανέλα της Λάτσιο.

Την 1η Σεπτεμβρίου συμφώνησε ότι με τη διοίκηση της Ρεμς να μείνει ελεύθερος και, προφανώς, τώρα ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να είναι αυτός ο σταθμός; Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα για εκείνον, αν και παλιότερα το όνομα του είχε "παίξει" δυνατά και για κλαμπ στην Premier League.

Το market value που έχει αυτή την περίοδο είναι στο 1,8 εκατ. ευρώ (καθόλου άσχημα για παίκτη που είναι ελεύθερος), αν και πριν από 5 χρόνια είχε φτάσει μέχρι και τα 10 εκατ. ευρω. Το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, προκειμένου να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για την περίπτωση του Μπερίσα.

"Είχε καλό όνομα όταν είχε έρθει στη Γαλλία, τον είχε πάρει η Ρεμς σαν 8άρι από τη Λάτσιο, αλλά οι συμμετοχές του ήταν συχνά ως αλλαγή. Πριν από λίγο καιρό έμεινε και χωρίς ομάδα. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη Γαλλία, αν και είχε τη διαθεση", ανέφερε ο καλός συνάδελφος στο πρώτο του σχόλιο.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει στον Ολυμπιακό, είπε: "Δεν είναι 6άρι, είχε σύνθετος ρόλο αλλά λέω ξανά ότι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στη Ρεμς. Θα μπορέσει να το κάνει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό; 8αρο-10άρι είναι περισσότερο, με προσωπικότητα και σουτ. Αν η περίπτωσή του έχει φτάσει στον Ολυμπιακό μέσω του Καρεμπέ, προφανώς ξέρουν κάτι παραπάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 300% κέρδος για Ολυμπιακό από Έσε - Κλοπή Κορδόν από Ισπανούς - Υπογράφει και τον πουλάει η Μπενφίκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags