Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τάισον: Έχει "ατού" για Τάισον ο ΠΑΟΚ - Ποιος παίκτης τον "κρατάει" στο ρόστερ - "Ψήνονται" οι υπογραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-15 11:17:00

Έχει "ατού" για Τάισον ο ΠΑΟΚ - Ποιος παίκτης τον "κρατάει" στο ρόστερ - "Ψήνονται" οι υπογραφές!

Sportdog Team

Η σχέση του Βραζιλιάνου με έναν συγκεκριμένο παίκτη του Δικεφάλου ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου στην ομάδα.

Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποιεί την φετινή σεζόν ο Τάισον, όντας καταλυτικός στα περισσότερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, μετρώντας 2 γκολ και 4 ασίστ σε 14 συμμετοχές με τα "ασπρόμαυρα".

Ο Βραζιλιάνος ξεδιπλώνει στο χορτάρι την ποιότητά του, κάτι που ωθεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου στο να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, αφού το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Metrosport", οι Θεσσαλονικείς έχουν ένα "ατού" στις συζητήσεις τους με τον Τάισον και αυτό δεν είναι άλλο από την σχέση του 35χρονου μεσοεπιθετικού με τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Βραζιλιάνος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και αυτός αποτελεί από μόνος του ένας λόγος ώστε ο Τάισον να πειστεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξέκοψε σε όλους ο Ιβάν Σαββίδης - Μήνυμα για δύο μεταγραφές - Οι θέσεις που "κοιτάζει" ο ΠΑΟΚ (pic-vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags