Facebook Pixel ΑΕΚ vs ΠΑΟ: "Σκάνε" 5 εκατ. για Κάι Βάγκνερ
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-15 22:05:00

Για τον πιο ακριβό αριστερό μπακ στην Ελλάδα η ΑΕΚ - Άμεσα για μεταγραφή ο ΠΑΟ, όχι από τους ελεύθερους!

Οι Μιχείες
Για τον πιο ακριβό αριστερό μπακ στην Ελλάδα η ΑΕΚ - Άμεσα για μεταγραφή ο ΠΑΟ, όχι από τους ελεύθερους!

Πώς ο Μάνταλος... βοηθάει στην προσθήκη που ψάχνει η Ένωση! Από πολύ νωρίς βγαίνουν στην αγορά οι μεγάλες ελληνικές ομάδες, καθώς ψάχνουν παίκτες για να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Κάι Βάγκνερ: Για τον Γερμανό αριστερό μπακ της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, που σύμφωνα με τους Αμερικανούς έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ κι ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται 31/12, μπορεί κάποιος να σταθεί σε 4 δυνατά παρασκήνια. Πρώτον, στην σημερινή χρηματιστηριακή του αξία η οποία ανέρχεται στα 5.000000 ευρώ. Eφόσον έρθει, λοιπόν στη Superleague και στην ΑΕΚ, θα είναι ο πιο ακριβός αριστερός μπακ του πρωταθλήματος ενώ η μετοχή του θα κοστίζει 200.000 ευρώ περισσότερο από ότι συνολικά των Μοχαμάντι/Χατζησαφί/Πήλιου και Σιντιμπέ μαζί (4,8 εκατ.)!!

Δεύτερον, παίζει στην ίδια ομάδα με τον Αργεντινό φορ Καράντσα, που ο Ολυμπιακός έφτασε τέλη Αυγούστου να προσφέρει plus 7.000.000 για να τον αγοράσει. Τρίτον, θα γίνει η τρίτη σερί μεταγραφή παίκτης του MLS, μετά τον Μεξικανό Πιζάρο από το Μαιάμι και τον Περουβιανό Κάλενς από την Νέα Υόρκη ( εκεί έπαιζε 6 χρόνια, από εκεί τον γνώριζε ο Αλμέιδα και στην Τζιρόνα ήρθε για λίγους μήνες το 2023). Και τέταρτον , το πιο ιντριγκαδόρικο, είναι μανατζερικά ομόσταβλός με τους Πέτρο Μάνταλο, Μπουχαλάκη, Σάλιακα, Κούτρη, Μαυρία και Καπίνο! Δηλαδή εκπρόσωπος του είναι ο Βασίλης Κραστάνας, ο ομογενής agent με έδρα την Γερμανία, που λόγω Μάνταλου (έχει ανανέωση το καλοκαίρι) αλλά και όχι μόνο, είναι σχετικά κοντά στην ΑΕΚ

ΠΑΟ/Στόπερ: Λες και έχει πέσει... περονόσπορος στο κέντρο άμυνας των πράσινων, σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Κι αυτό αφού μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του Μάγκνουσον, ήρθε και ο Πάλμερ Μπράουν να μείνει στα πιτς τουλάχιστον για 40 ημέρες ακόμη, με τον Γιοβάνοβιτς να ξεμένει με Σέκεφελντ/Γεβντάι και να... κάνει το σταυρό του αφού πίσω από αυτούς το... σχεδόν τίποτα. Για τον Ισλανδό στόπερ ουσιαστικά είναι χαμένη η φετινή σεζόν, για αυτό και το κλαμπ του επέκτεινε το συμβόλαιο, ελπίζοντας πως από το καλοκαίρι και μετά θα έχει επανέλθει στο ίδιο επίπεδο που ήταν και πριν από τους χιαστούς.

Θέμα όμως, υπάρχει με την καλοκαιρινή μεταγραφή, τον Πάλμερ Μπράουν, για την οποία μάλιστα ξοδεύτηκαν 1.500.000 ευρώ σε transfer fee. Δεν τα λες λίγα αλλά πολλά, με τον Αμερικανό στόπερ να καθυστερεί να προσαρμοστεί πριν από τον τραυματισμό του, για αυτό είχε μόλις 3 συμμετοχές. Ο Πάλμερ Μπράουν εξακολουθεί να πονάει στην ποδοκνημική, για αυτό υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις που έδειξαν ότι το οστικό οίδημα δεν έχει υποχωρήσει. Θα συνεχίσει τις θεραπείες ενώ θα φοράει και προστατευτική μπότα. Άρα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν ξέρεις ακόμη πότε θα είναι στο 100% Από πλευράς υγείας αλλά και τι θα μπορεί να προσφέρει στη συνέχεια, το πότε δηλαδή θα βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με τους Σέκεφελντ/Γεβντάι.

Κατά συνέπεια είναι πολύ λογικό ο Παναθηναϊκός να κινηθεί άμεσα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την αγορά και τρίτου στόπερ ο οποίος μάλιστα δεν θα είναι απλά συμπληρωματικός αλλά θα υπολογίζεται ως λύση στο βασικό rotation. Κάπως έτσι προέκυψε το άνοιγμα της πρώτης χειμερινής μεταγραφικής υπόθεσης για τον Παναθηναϊκό, οπότε μένει να δούμε αν υπάρχει περίπτωση να επιλέγει κάποιος από τους υπάρχοντες ελεύθερους στόπερ ή να έρθει τον Δεκέμβριο στόπερ του οποίου οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα που παίζει τώρα  θα έχουν ολοκληρωθεί. Το δεύτερο ενδεχόμενο να ξέρετε πως μπορεί να παίξει πολύ δυνατά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμία συμμαχία Αλαφούζου-Ολυμπιακού - Τα κατάλαβε όλα για Μελισσανίδη, Σαββίδη - Παραμιλούν με Ρίτσαρντς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags