Facebook Pixel Δούκας για Βοτανικό: ’’Δεν αμφισβητείται’’ - Θέτει ζήτημα για Λεωφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-17 07:07:00

Δούκας για Διπλή Ανάπλαση: ’’Ο Βοτανικός δεν αμφισβητείται’’ - Θέτει ζήτημα για Λεωφόρο!

Sportdog Team
Δούκας για Διπλή Ανάπλαση: ’’Ο Βοτανικός δεν αμφισβητείται’’ - Θέτει ζήτημα για Λεωφόρο!

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων έχει ξεκάθαρη θέση για το νέο γήπεδο του Τριφυλλιού.

Ο Χάρης Δούκας πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και κατόρθωσε να γίνει ο καινούργιος δήμαρχος στη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Ο ίδιος είχε τοποθετηθεί στις 10 Οκτωβρίου για το μεγάλο ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης και είχε αναφέρει πως το έργο δεν αμφισβητείται. Παράλληλα, εστιάζει στο ζήτημα του αθλητισμού για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Για το αν αμφισβητείται ο Βοτανικός, ο νέος δήμαρχος τόνισε:

«Όχι, σε καμία περίπτωση (σ.σ. δεν αμφισβητείται). Αλλά θέλουμε κι εκεί να αξιοποιήσουμε τον χώρο γύρω – γύρω και να φτιάξουμε πράσινο, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ακόμα. Για τη Διπλή Ανάπλαση, το ακούω πάρα πολλά χρόνια, πήγα και το είδα. Μάλιστα δεν είδα να γίνεται κάποια κοσμογονία έργων και αυτό μου έκανε εντύπωση και θέλω να ρωτήσω ποια είναι η εξέλιξη και να το παρακολουθήσω μόλις τελειώσει η εκλογική διαδικασία. Και να βάλω κάποια θέματα.

Το γήπεδο να είναι βιοκλιματικό, οι χώροι να πληρούν κάποιες βασικές προδιαγραφές και θα μπορούσαμε να δούμε τι θα μπορούσε να γίνει στη Λεωφόρο. Σε πολλές άλλες περιοχές, αφήνουν μια κερκίδα, για να θυμούνται οι παλιοί την ιστορία της περιοχής. Θα μπορούσε επίσης να φτιαχτεί ένα μικρός χώρος για ποδόσφαιρο 5Χ5. Γιατί ένα μεγάλο πρόβλημα στην Αθήνα είναι ότι δεν υπάρχουν χώροι ψυχαγωγίας. Δεν υπάρχουν μικρά γήπεδα και οι γονείς πηγαίνουν τα παιδιά σε άλλους Δήμους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags