Facebook Pixel Γιαν Εμβιλά: Αποκάλυψη Ρομάνο για Εμβιλά - "Έτοιμος για νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, προπονείται 2 φορές τη μέρα" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-16 20:18:00

Αποκάλυψη Ρομάνο για Εμβιλά - "Έτοιμος για νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, προπονείται 2 φορές τη μέρα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ρομάνο για Εμβιλά - "Έτοιμος για νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, προπονείται 2 φορές τη μέρα" (ΦΩΤΟ)

Χωρίς ομάδα εξακολουθεί να είναι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και το έμπειρο ρεπόρτερ να σημειώνει ότι είναι έτοιμος να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Ελεύθερος έμεινε ο Γιαν Εμβιλά, το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο ακόμα να μην έχει βρει τον νέο σταθμό της ομάδας του, με τον Ιταλό δημοσιογράφο όμως να σημειώνει ότι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί, κάνοντας παράλληλα ένα update για την κατάστασή του, ενώ αποκάλυψε ότι τελικά δεν υπήρξαν επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Ο Γιάν Εμβιλά είναι έτοιμος για νέο κεφάλαιο και είναι ακόμη διαθέσιμος ως ελεύθερος. Δεν υπήρξαν συζητήσεις με την Ατλέτικο παρά την σύνδεση με το όνομά του, αλλά είναι ανοιχτός σε νέες ευκαιρίες.

Προπονείται κάθε μέρα από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό. Τώρα δουλεύει δύο φορές την μέρα στη Λιόν και είναι έτοιμος για μία νέα ομάδα σύντομα" έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Αμπάντα - Στη Μίλαν μέχρι το 2022 ο... νέος Μαζουακού - 2ος πίσω από Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags