Ο Ολυμπιακός έχει κάνει σπουδαίο ξεκίνημα στη σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ''επιστρατεύσει'' αρκετούς ποδοσφαιριστές στον μαραθώνιο και σκοπεύει να ανοίξει ακόμη περισσότερο το ροτέισον.

Ένας παίκτης που ακόμα περιμένει την ευκαιρία του είναι ο Κροάτης Ιβάν Μπρίνιτς. Ο νεαρός εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Μάριμπορ, στην οποία έκανε θετική εντύπωση και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μόλις 15 λεπτά.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι λογικό να θέλει να εντάξει σταδιακά τον καινούργιο ποδοσφαιριστή και πρέπει πρώτα να βεβαιωθεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός θα επιθυμούσε να τον παραχωρήσει δανεικό αν δεν καταφέρει να παίξει έως το Δεκέμβρη, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο Μπρίνιτς έχει ήδη αγωνιστεί με τη φανέλα της σλοβένικης Μάριμπορ και με αυτή του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα μέχρι τη λήξη της σεζόν. Μόνο στη Μάριμπορ, αν αυτή τον ζητούσε πίσω. Αυτό δεν έχει γίνει για την ώρα και όλα θα κριθούν στο αν ο 20χρονος θα εδραιωθεί στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φεύγει ο Σκάρπα, έκανε μεγάλο λάθος - Πληρώνουν 2.5 εκατ. για Μπερνάρ - Μαύρο πρόβατο ο Ροντινέι"